• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


SATEINEN VIIKONLOPPU | REGNIGT VECKOSLUT

10.9.2017

 Koko viikonlopun on satanut mutta kuten jo eilen totesin niin se on oikeastaan ollut oikein mukavaakin. Tunnelma on ollut kohdillaan sisällä ja olemme saaneet muutamia rästihommia tehtyä pois alta. Muun muassa muutamat valaisimet on ruuvattu seinään sillä näin syksyn pimeydessä kaipaa taas enemmän valon lähteitä.

------------

Hela veckoslutet har regnat bort men som jag sa redan igår så är det riktigt mysigt det med. Stämningen har varit på topp inomhus med ljus och blommor och så har vi hunnit få gjort en hel del här inne. Bland annat har vi skruvat upp lite mer lampor för så här i höstmörkret saknar man fler ljuskällor igen. Mies pisti eilen tuumasta toimeen ja kävi maalikaupasta ostamassa väritöntä puuvahaa jolla käsitteli tuon pöydän pinnan. Vähän toki tuo väri muuttui ja pelkäsin aluksi että tuleeko sittenkin liian keltaiseksi. Vähän olen kiikun kaakun sen suhteen mutta uskon että tämä on sittenkin ihan hyvä. Sulatellaan asiaa nyt hetken ja katsotaan. Tyytyväinen olen ainakin siihen että pintaan tuli hieman kiiltoa jottei näytä liian raakalaudalta. 

------------

Mannen slog slag i saken igår och köpte hem färglöst trävax med vilket han behandlade bordet. Lite ändrade sig färgen såklart ändå och jag var lite orolig för att blir det för gult. Är ännu lite tveksam, men kanske det är riktigt bra så här i alla fall. Ska nu smälta och se på saken en tid. Nöjd är jag i alla fall med att det blev lite mer glans på ytan så det inte ser alltför brädaktigt ut.

 Aamupäivän aikana sade lakkasi sen verran että ehdin käydä ulkona poimimassa pöydälle tuoreet kukat. Nyt kohta sunnuntai-saunaan ja sen jälkeen hetkeksi sohvalle elokuvan pariin. 

Tunnelmallista sadeiltaa!

------------

Under förmiddagen när regnet upphörde för en stund hann jag ut och plocka in färska blommor till bordet. Nu blir det snart söndagsbastu och sen filmkväll. 

Ha en skön regnkväll!
| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

4 kommenttia:

 1. Tästä katsoen näyttää oikein hyvältä 😍 ja sopii niin sisälle tuo pöytä! 😍 ja tuntuu että on sitten itsekin valittu oikea tuote kun samantapaista tilasin 🤗 vielä ei ehditty viikonloppuna kokeilemaan käsittelyä.

  Ihanaa uutta viikkoa 🍂❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä aika tyytyväinen ja tuo puuväri tuo kivasti lämpöä ja kontrastia. Onnea teidän pöydän käsittelyyn, innolla odotan kuvia siitä 😊

   Aurinkoista iltaa 💗🍂☀️

   Poista
 2. Ihana kimppu, ihana maljakko, ihana ja upea pöytä, ihana kynttilänjalka. Kaunista kertakaikkiaan :) Meilläkin saatiin rästihommia tehtyä, onneksi oli vähempisateinen lauantai niin pystyin pitkästä aikaa olla ulkonakin :) Hyvää alkavaa viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kiitos sinulle 💗 Tänään onkin niin upea aurinkoinen päivä, voi kun olisi osunnut viikonlopulle 😊 Kaunista iltaa sinulle 💗🍂

   Poista