• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


PÖYTÄ JOKA MUUTTI SISÄLLE | BORDET SOM FLYTTADE IN

8.9.2017


Siinä se nyt on tuo mieheni rakentama pöytä. Yhtenä iltana kuluneella viikolla ahkeroitiin se sisälle ja sehän sopii siihen paremmin kuin olin voinut uskoa. Ja mies on tyytyväinen sillä idea ottaa pöytä sittenkin sisälle oli lähtöisin häneltä.  Itse pelkäsin että se olisi ollut tilaan liian massiivinen mutta kun pöytä vihdoin oli paikoillaan totesin että tästähän tuli tosi hyvä. Pöytä on kooltaan suurempi kuin meidän edellinen mikä itse asiassa on ihan mukava juttu. Nyt tilaa jää väljemmin istujien väliin ja mahtuu hyvin kattamaan kivasti. 

------------

Där är det nu, bordet som mannen byggde i somras. En kväll tidigare i veckan bar vi in bordet och det var så tungt och krävde litet ansträngning innan det var inne. Men det passade ju bättre än vad jag hade väntat mig. Och mannen är nöjd eftersom förslaget om att ta in bordet kom från honom. Själv var jag rädd för att bordet skulle vara för massivt eftersom det är större än det vi hade tidigare. När bordet väl stod på sin plats kunde även jag konstatera att det här blev ju faktiskt bra. Nu blir det mer rum mellan dem som sitter vid bordet och bra med utrymme för fina dukningar.

 Pöytä on toistaiseksi täysin käsittelemätön joten tätä täytyy tutkia ja miettiä miten sen suojaisi säilyttäen kuitenkin tuon värin ja tunnelman. Piha tarjosi jälleen päivän kukkakimpun josta kissa ehti jo syödä nuo heinät. Nyt kohti viikonloppua, iloista ja toivon mukaan aurinkoista sellaista kaikille. Itse suunnittelen sieniretkeä metsään. 

------------

Bordet är tillsvidare obehandlat så det behöver vi fundera på hur vi ska skydda ytan utan att bordet mister sin nuvarande färg. Trädgården bjuder igen en gång på dagens blombukett varifrån katten redan hann äta upp gräsen. Nu tar vi helg och önskar er alla en fin och hoppeligen solig sådan. Själv ska jag försöka mig ut i svampskogen har jag tänkt.

| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

4 kommenttia:

 1. Voi se näyttää niin kauniilta 💕 innolla odotan lisä kuvia 🤗

  Tilasin sohvapöytää varten joka tehtiin itse niin väritöntä vahaa. Ajattelin että käsitellään sillä kun haluttiin kuitenkin väri säilyttää tuollaisena luonnollisena. Tpivottavasti tulee hyvä 😎

  Ihanaa viikonloppua 💙

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 💗 Teillä onkin tosi upea sohvapöytä 💕 Ajattelin myös juuri jotain väritöntä vahaa, täytyy ehkä jo huomenna katsastaa rautakaupan valikoimaa.

   Kaunista viikonloppua 💗

   Poista
 2. Kaunis pöytä ja todella kaunis myös tuo kimppu! <3 Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Miten sitä tuleekin kaipaamaan näitä pihan kukkia kohta kun syksy saapuu ihan kunnolla. Mukavaa viikonloppua <3

   Poista