• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


PERJANTAIN PARHAAT | FREDAGENS BÄSTA

15.9.2017

 Täällä vallitsee ihana perjantai-tunnelma ja parasta tänään taisi olla auringonpaiste. Itse huomaan heti että olo on paljon virkeämpi ja energisempi kun aurinko paistaa. Koko viime talven suunnittelin ja haaveilin että sitten kun on kesä niin teen pihan ja luonnon kukista paljon erilaisia kukka-asetelmia. Joitain olen tehnyt mutten laisinkaan niin paljon erilaisia mitä olin suunnitellut. Tänään tajusin että nyt niitä on jo korkea aika tehdä jos meinaa omista kukista niitä tehdä. Eli tänä perjantaina pöytää koristaa tuollainen hieman muhkeampi kukkajuttu. 

------------

Här har den härliga fredagskänslan infunnit sig och det allra bästa just idag var nog att solen tittade fram. Märker direkt att humöret och energinivån är högre när solen skiner. Hela förra vintern planerade och drömde jag om att när det blir sommar ska jag göra många olika blomarrangemang av trädgårdens och naturens blommor. Några har jag gjort men inte alls så många som jag hade tänkt. Idag insåg jag att nu är det hög tid att göra om jag tänker hinna göra av mina egna blommor. Så idag har vi ett lite större blomarrangemang som får pryda bordet. 
Mies paistaa parasta aikaa sienipiirakkaa. Oma reissuni sienimetsään tyssäsi heti parinkymmenen metrin jälkeen kun takkiin ja hiuksiin alkoi satelemaan hirvikärpäsiä. Hyi, ne ovat niin kamalia otuksia ja itse vedän niitä puoleeni kuin magneetti. Taisin laskea että tein kaikkien aikojen ennätyksen keräämällä kokonaiset kaksitoista kappaletta sen pienen hetken aikana. 

Mukavaa viikonloppua!

------------

Mannen gräddar som bäst en svamppaj i ugnen. Min egen lilla svamputflykt slutade innan den ens hann börja. Efter tjugo meter kände kan hur det började landa älgflugor på mig en efter en. Usch, vilka otäcka småkryp och jag tycks dra dem åt mig likt en magnet. Tror jag gjorde alla tiders rekord med hela tolv stycken på den lilla stunden.

Trevligt veckoslut!

| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

6 kommenttia:

 1. Ihana, upea kimppu ja kaunis tunnelma <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Niin ihanaa kun vielä voi poimia kukkia pihalta. Iloista viikon jatkoa <3

   Poista
 2. Sinä olet kyllä niin huikean hyvä tekemään kimppuja 💗 siis voi ihastus ❤ ja kuinka ihanasti sopiikaan uudelle pöydälle... 🤗

  Mukavaa viikonloppua! 🍂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos <3 Tuo vaha oli sittenkin oikein nappi valinta tuolle pöydälle, nyt kun se on kunnolla imeytynyt ja kuivunut :) Ihanaa alkanutta viikkoa <3

   Poista
 3. You made a beautiful bouquet my dear ♥ Enjoy your weekend, Alexandra

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you <3 I´m so happy that I still can pick flowers from my garden but soon the season will be over. Happy new week to you <3

   Poista