• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


KAIKELLA ON AIKANSA | ALLT HAR SIN TID

5.9.2017

 Ja nyt on kohta aika kerätä puutarhakalusteet varastoon talvisäilöön. Ja aurinkovarjo odottaa pesua ja talvisäilöä sekin. En usko että tänä syksynä on enää luvassa niin lämpimiä päiviä tai iltoja että tarkenisi istua ulkona. Toki päivällä voi auringossa olla lämmintä mutta niiden päivien varalle riittää muutamat tuolit.

------------

Och snart är det tid att plocka in trädgårdsmöblerna i förrådet inför vintern. Även solseglet väntar på en omgång i tvättmaskinen innan vinterförvar. Tror nämligen att vi knappast får så varma dagar eller kvällar mer den här hösten att man klarar av att sitta ute. Eller om dagarna kan det förstås nog bli varmt, men för det räcker några stolar.

Etenkin tämä rottinkikalusto kiittää mitä varhemmin se pääsee syksyn kosteutta varastoon pakoon. Saan aika paljon kyselyitä näistä kalusteista ja ne ovat siis Ikean tämän kesän mallistoa. Käyttötarkoituksessa luki että olisivat ainoastaan ulkokäyttöön mutta meillä ne on kyllä kesän aikana silti tummuneet. Itseäni se ei haittaa sillä tykkään niistä myös enemmän patinoituneina.

------------

Framförallt glad blir nog den här rottinggruppen desto tidigare den får komma in i förrådet och bort från höstens fukt. Får en del frågor om det här möblemanget och det kommer alltså ifrån Ikeas sommarkollektion som de hade nu i somras. Det stod att de är avsedda endast för utomhusbruk men våra har nog blivit mörka på sina ställen. Men jag tycker om dem även som lite patinerade också.

 Valot saavat jäädä talven yli sillä uskon että niille on käyttöä pimeinä iltoina.  Tänä iltana terassi tyhjeni jo yhdestä jutusta joka sai uuden käyttötarkoituksen muualla mutta siitä lisää joku toinen kerta.

Tunnelmallista iltaa!

------------

Belysningen får stanna över vintern för jag tror den kommer i användning under mörka kvällar. Ikväll tog vi redan bort en sak från terassen som fick ett nytt ändamål på en annan plats, men mer om det en annan gång.

Mysig kväll!

| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

4 kommenttia:

 1. Apua, niin se vaan pitisi päästää jo kesästä irti, vaikka ei haluaisikaan. Noissa varastoon laitoissakin on oma hommansa. Olisi ihana, kun olisi sellaiset kalusteet, jotka pärjäisivät talven yli ulkona. Puutarha tuntuisi silloin olevan enemmän olemassa, vaikka siellä ei oleskeltaisikaan. Mutta meilläkin viedään kalusteet varastoon syksyisin..
  Teillä näyttää niin tunnelmalliselta ja kauniilta! 💙

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, ei millään haluaisi luopua kesästä joka jotenkin jäi kokonaan tulematta tänä vuonna. Hassusti ajattelen yhä että tulee vielä lämmintä mutta tosi asia on että ulkona on jo niin syksyistä. Pipoa ja hanskoja tarvitsee jopa välillä. Totta, olisi ihana jos olisi kalusteita jotka voisi jättää ulos. Ja meillä kun tuo varastotila on minimaalinen niin saa aina survoa ja miettiä tarkkaan :) Iloista viikonloppua <3

   Poista
 2. We are having fall weather here too... Maybe the weekend will be warmer ♥ Alexandra

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. The fall came early this year, I would have loved to hold n to summer a little bit longer <3 Wish you a lovely weekend <3

   Poista