• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


ELOKUUN VIIMEINEN | SISTA AUGUSTI

31.8.2017

Niin se oli sitten kesä virallisesti loppu ja huomenna alkaa syksy. Suurin kesästä luopumisen haikeus koettiin jo silloin kun koulut alkoivat ja ilmatkin ovat olleet jo jonkin aikaa syksyiset. Kuitenkin kesän loppuminen konkretisoituu näin syyskuuhun mentäessä.

------------

Så var det då officiellt slut på sommaren för imorgon börjar hösten på riktigt. Det största vemodet för att sommaren är slut kände jag nog redan då när skolorna började och så har det har ju varit höst i luften redan en tid. Men visst blir det på något sätt mer konkret nu att sommaren faktiskt är slut när vi går in i september.Puutarhajuttujen osalta ajatukset ovat jo ensi kesässä. Uusia kukkapenkki- ja istutushaaveita. Tämä kesä kun oli jotenkin ilmojen suhteen vähän hassu niin unelmoin jo myös lämpimistä kesäaamuista ja illoista. Mutta sitä ennen on aika nauttia syksyn kirpeydestä ja tunnelmallisista illoista takkatulen ääressä.

------------

Men jag har redan trädgårdsdrömmar inför nästa säsong. Nya planer på blomrabatter och planteringar. Den här sommaren hade nog lite konstigt väder så jag drömmer mig också redan till varma sommarmorgnar och kvällar. Men innan dess är det tid att njuta av krispig höstluft och mysiga kvällar inne framför en sprakande brasa.


Kaunista elokuun viimeistä iltaa !

------------

Med önskan om en vacker kväll denna sista augusti!

| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

4 kommenttia:

 1. Onpa kertakaikkisen kauniita kuvia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos sinulle <3 Mukavaa viikonloppua <3

   Poista
 2. Voi mikä ihana sävy on kynttilöissä ja kukassa! <3 Se on niin lemppari! Ja tunnelma kuvissa on tapaasi niin ihana! <3

  Iloista syyskuun alkua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kiitos sinulle <3 Minunkin lempparisävy, nyt vaan nuo daaliat näyttävät haalistuvan syksyä kohden. Mukavaa viikonloppua <3

   Poista