• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


VAIHTELU VIRKISTÄÄ | OMBYTE FÖRNÖJER

19.6.2017

Olen jo jonkin aikaa kaivannut jotain pientä muutosta olohuoneen kalustusjärjestykseen. Olohuone on kuitenkin aika hankalan mallinen ja tämä kalustusjärjestys lienee kaikista paras. Eilen illalla sain kuitenkin pienen ajatuksen ja tänään se oli kokeiltava. Korkea lasikaappi sai vaihtaa paikkaa tv-huoneen matalamman kaapin kanssa. Pieni muutos mutta iloinen sellainen. Jopa mies tykkäsi että olohuone on nyt avarampi ja valoisampi.

------------

Jag har redan länge saknat någon liten förändring på möbleringen i vardagsrummet. Rummet är inte det lättaste att få inrett och den nuvarande möbleringen lär vara den mest optimala i alla fall. Igår kväll fick jag ändå en liten idé som jag bara måste prova på idag. Det höga glasskåpet fick byta plats med det lägre skåpet i tv-rummet. En liten förändring men en glad sådan. Till och med mannen tyckte vardagsrummet nu känns luftigare och ljusare. Tykkään kovasti kun sain lisää laskutilaa johon voin tehdä kivoja asetelmia. Huomista sadepäivää ajatellen keräsin tänään kaapin päälle kesäisen kukkaniityn maljakoihin. 

------------

Själv tycker jag om att få en till yta där jag kan göra små roliga stilleben på. Med tanke på morgondagens utlovade regn plockade jag idag ihop en lite blomsteräng i vaser.


Juhannusviikossa ollaan jo, aivan uskomatonta miten nopeasti aika taas juoksee. Jopa vähän haikeaa, tämä aika ennen juhannusta kun on niin raikkaan vihreä ja valoisa. Mutta onneksi on silti vielä kesää jäljellä.

Kaunista juhannusviikkoa!

------------

Så är vi redan i midsommarveckan, otroligt hur tiden rusar. Litet vemodigt eftersom den här tiden innan midsommar är så grön och ljus. Men som tur har vi sommar kvar ännu.

Vacker midsommarvecka!

| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

6 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen asetelma! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Nautin niin kun voi poimia sisälle kaikkea ihanaa luonnosta ja pihalta :) Tunnelmallista iltaa <3

   Poista
 2. Nuo asetelmat ovat aivan i h a n i a! <3

  Järjestystä on aivan ihana muuttaa, pienikin piristää todella :) Itse kokeilin toissa viikolla extempore muuttaa järkkää mutta ei ollut niin toimiva joten... vanha parempi. Jäi kuitenkin mieleen, että miten voisi muuttaa... ;)

  Mukavaa sadepäivää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Luonto tarjoaa parastaan :) Tiedän niin tuon tunteen kun jotain muutosta haluaisi, mutta silti tietää että se nykyinen on se kaikista toimivin kuitenkin. Onneksi pienetkin muutokset tuovat paljon iloa.

   Tunnelmallista sadeiltaa <3

   Poista
 3. Kiva muutos ja tuo laskutila on aina niin plussaa! <3
  Asetelmassa on niin ihanaa kesän niittyfiilistä, että alkoi tuntumaan heti juhannukselta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kyllä, ehdottomasti laskutila on kiva kun saa laitettua pieniä asetelmia. Luonnon oma kukkakauppa tarjoaa juuri nyt parastaan, voi miten ihanaa nyt onkaan <3 Tunnelmallista iltaa :)

   Poista