• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


PYÖREÄT MUODOT | RUNDA FORMER

3.5.2017

 Miten upeasti toukokuu onkaan alkanut. Vihdoinkin kauan odotettua aurinkoa ja lämpöä. Tuntuu että luonto on odottanut tätä yhtä paljon kuin me ihmisetkin. Parin päivän aikana tuolla ulkona on tapahtunut vaikka mitä. Pensaat ja puut vihertävät jo ihan pienesti ja valkovuokkoja näkee nyt melkein kaikkialla. Västäräkki pariskunta on saapunut nurmikolle hiippailemaan ja kimalaiset pörräävät. Näinä iltoina ei malttaisi tulla sisälle laisinkaan.

------------

Hur underbar maj-månad vi haft så här långt. Äntligen kom den efterlängtade solen och värmen. Tror att naturen har längtat efter det precis lika mycket som vi människor. På ett par dagar har det hänt massor där ute. Man kan se en liten grön nyans på buskar och lövträd, vitsippor finns det nästan överallt nu. Paret sädesärla har kommit och humlorna har vaknat. Sådana här kvällar stannar man helst ute.
Tiedän että on luvattu taas viilenevää säätä mutta nautitaan niin kauan kuin tämä ihanuus kestää. Hyvä puoli on myös toistaiseksi viileät yöt sillä saan nuo leikkokukat kestämään kauemmin kun vien ne ulos terassille tai kesähuoneeseen yöksi. Nämä leinikit ovat kestäneet jo viikon. Aina ei tarvitse olla kimppua sillä joskus yksittäinenkin kukka on yhtä kaunis. 

Mukavaa kevätiltaa!

------------

Jag vet att dom lovat kallare väder igen men vi njuter så länge det varar. Fördelen med de lite svala nätterna är att mina snittblommor håller längre när jag kan föra ut dem under natten. De här ranunklerna har hållit redan en hel vecka. Alltid behöver det inte vara en hel bukett eftersom också endast en blomma kan vara precis lika fint.

Skön vårkväll!

| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti