• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


MIKÄ IHANA PÄIVÄ | VILKEN LJUVLIG DAG

6.5.2017

 Tänään lämpö löysi tänne saaristoon asti ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Aivan ihanaa, kyllä lämpö vaan tekee niin hyvää ihmiselle. Eilen oli valtava ero lämpöasteissa muutaman kymmenen kilometrin sisällä. Täällä saaressa oli toppatakkikelit mutta kaupungissa kesä. Tyttärellä oli tanssiesitys illalla kaupungissa ja yllätys oli melkoinen kun noustiin ulos autosta ja vastassa oli kesäiset tuulet. Onneksi en sentään ollut pukenut toppatakkia :)

------------

Idag hittade värmen äntligen hit till skärgården för första gången i år. Alldeles underbart, ljumma vindar gör gott för själen. Igår var det väldigt stor skillnad på temperaturen inom några tio kilometer. Här var det kalla vindar och vinterjacksväder, men i stan var det sommar. Vi blev ordentligt överraskade av de varma vindarna när vi steg ur bilen på kvällen när dottern hade en dansuppvisning i stan. Som tur hade jag lämnat vinterjackan hemma :)
 Tänään olemme nauttineet ja ottaneet kaiken ilon irti tästä kauniista päivästä. Kasvihuone on nyt siivottu lampaantaljoista ja talven pölyistä. Iltapäivällä otettiin miehen kanssa lasilliset kuohuvaa (pullon loppu vapusta) ihan vaan sen takia että tuntui miltei kesältä.

------------

Idag har vi njutit av den vackra vårdagen. Växthuset är nu städat, vinterdammet och fårfällarna är bortplockade. På eftermiddagen tog vi ett glas bubbel med maken (hade kvar lite i flaskan från vappen) bara för att det nästan kändes som sommar. Rakastan näitä päiviä kun elämä siirtyy ulos. Ja kun saan tehdä asioita joista tulen iloiseksi ja onnelliseksi. Kukaan ei varmaan ole välttynyt siltä että rakastan kukkia. Nautin kun saan tehdä niistä erilaisia kimppuja ja asetelmia. Odotan niin kovasti että kohta voin poimia kukkia ja vihreitä yllin kyllin luonnosta ja toivon mukaan kukkapenkeistäni.

Ihanaa lauantai-iltaa!

------------

Älskar sådana här dagar då livet kan flyttas utomhus. Och när jag får pyssla med saker som gör mig glad och lycklig. Ingen har säkert missat att jag älskar blommor och jag njuter av att få göra olika blombuketter och arrangemang. Väntar så på att snart kunna få plocka grönt och blommor från naturen och hoppeligen ifrån mina blomrabatter.

Skön lördagskväll!

| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

2 kommenttia:

 1. Ihan mieletön kaunistus tuo kimppu! <3 Siitä ei meinannut silmät päästä irti! Ja tuo kesähuone jaksaa aina ilahduttaa! :) Ikimuistoisia hetkiä siellä varmasti tulee vietettyä! :)

  Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kiitos 💗 Kukat ovat niin rakkaita ja niiden kanssa on ihana kokeilla erilaisia kimppuja. Olen kyllä todella kiitollinen tuosta pienestä kesähuoneesta. Juuri eilen sanoin miehelle että on se vaan niin ihana tila vaikka ei suuri olekaan, mutta sitä rakkaampi.

   Aurinkoista sunnuntaita 💗

   Poista