• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


KESÄ ON TÄÄLLÄ | SOMMAREN ÄR HÄR

19.5.2017


Voi apua, viikko on jo vierähtänyt sitten viime kerrasta. Kevät kiireitä on ollut ja kaikki illat ovat menneet melkein tuolla puutarhassa kykkien. Nyt on vihdoinkin kaikki kukkapenkit kitketty, lannoitettu ja saaneet uuden kerroksen multaa. Tänään on ollut kesän ensimmäinen päivä, kai kesästä voi jo puhua kun toukokuuta on jäljellä ainoastaan reilu viikko. 

------------

Oj hjälp, en vecka har igen gått sedan senast. De flesta kvällar har tillbringats ute i trädgården. Nu är äntligen alla blomrabatter rensade, gödslade och fått sig en omgång ny mylla.  Idag var det sommarens första dag för visst kan man redan prata om sommar när det endast är en dryg vecka kvar av maj.
 Kerroinkin joskus aikaisemmin että yksi kevään projekteista oli kunnostaa nuo kesähuoneen kuistin vierellä olevat kukkapenkit. Nuo olivat aikoinaan ensimmäiset perustamani kukkapenkit ja tässä kymmenen vuoden kuluessa ne olivat jääneet vaille hoitoa ja rakkautta. Nyt sain ne kaivettua ja muokattua uudelleen. Muulta pihalta löytyi muurikiviä joilla reunustin penkit ja alkuperäinen köynnöshortensia sai jäädä paikoilleen. Vielä projekti on kesken mutta tuolle varjoisammalle puolelle istutin jo syysvuokkoja. Suunnitelma on että nuo tyhjät kohdat täyttyvät kukkaloistosta kesän edetessä.

------------

Som jag sa tidigare så är ett av vårens trädgårdsprojekt att fixa blomrabatterna invid lilla sommarstugan. De här är de allra första blomrabatter som jag gjorde när vi flyttade hit och under nästan tio år har de blivit lite utan omsorg och kärlek. Men nu är de uppgrävda och byggda på nytt, endast den ursprungliga klätterhortensian fick stanna kvar. Ännu är projektet på hälft men på den skuggigare sidan har jag planterat höstanemoner. Planen och tanken är att de tomma utrymmena fylls med vackra blommor an efter som sommaren framskrider.


Mummon puutarhasta peräisin oleva arovuokko suloisine nuppuineen. Pihamme perenna joka aloittaa kukkimisen ensimmäisenä ja on todella kova leviämään mutta itse tykkään kun sitä joka vuosi löytää jostain uudesta paikasta.

Tänä iltana söimme ensimmäistä kertaa tuolla kesähuoneessa joten tästä se kesä voi alkaa.

Mukavaa iltaa!

------------

Mosippan med sina söta knoppar är den första perennen som börjar blomma hos oss. Den förökar sig effektivt, men jag tycker det bara är roligt att varje år hitta den på nya ställen. 

Ikväll åt vi ute i lilla sommarstugan för första gången så nu är det sommar på riktigt.

Trevlig kväll!

| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

5 kommenttia:

 1. Tänään oli kyllä niin kesäinen päivä ☉ kuinka voikaan niin nopeasti muuttua 🌿 kuvista tulee niin ihana lämmin tunnelma 💗

  Mukavaa viikonloppua 🌸💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on kyllä ollut niin ihanat päivät ja tänäänkin näyttää aurinko hellivän <3

   Kiitos <3 ja suloista sunnuntaita, nautitaan <3

   Poista
 2. Kauniita kuvia! Meillä on vielä kovin keväistä, mutta kyllä täälläkin alkaa jo hiljalleen vihertää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Täällä luonto on räjähtänyt uskomattomaan vihreyteen ja kasvuun nyt parin päivän aikana kun lämpö vihdoinkin saapui. Teillä vielä kaikki ihana siellä edessä päin :) Iloista sunnuntaita <3

   Poista
 3. Hei! Todella ihana blogi sinulla! Monta kertaa viikossa käyn ihastelemassa kuviasi ja katsomassa niistä välittyvää rauhallista tunnelmaa. Olen miettinyt, että mistähän mahtaisi saada noin ihanat patjat kuin sinulla on kesähuoneesi sängyllä?

  -Riikka

  VastaaPoista