• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


HYVÄÄ HUOMENTA | GOD MORGON

7.5.2017

Sunnuntai-aamun rauhallisuus. Aurinko paistaa, lintujen laulu kuuluu sisälle asti ja kahvin tuoksu leijailee keittiöstä. Tytär nukkuu vielä ja talo on hiljainen. Kissa kaipaa rapsutuksia ja aamuruokaansa. Vaikka en ole pirteänä pystyssä aikaisin aamusta niin olen silti aamuihminen. Tykkään aamuista, hitaista sellaisista ja varsinkin näistä kevät- sekä kesäaamuista.

------------

Söndag morgonens lugn. Solen skiner, fåglelkvittret hörs ända in och det doftar kaffe från köket. Dottern sover ännu och huset är alldeles tyst. Katten vill få sin morgonmat och bli skrapad under hakan. Trots att jag inte är värst morgonpigg och uppe med tuppen tidigt så är jag ändå nog en morgonmänniska. Tycker om morgnar, lugna sådana och framförallt dessa vår- och sommarmorgnar.Keväämmällä tekee aina mieli jotain vähän raikkaampaa aamupalaa. Luonnonjogurtti ja itse tehty granola on aika kiva yhdistettynä hedelmiin ja kesän aikana tuoreisiin marjoihin.

------------

På våren vill man gärna också ha lite fräschare frukost. Då är naturell yoghurt tillsammans med hemgjord granola och olika frukter gott. På sommaren byts frukterna ut mot färska bär.

Tälle päivälle ei ole sen kummempia suunnitelmia ja se tuntuu oikein hyvälle. Koko viikon illat kun ovat täyttyneet tanssista ja muusta ohjelmasta niin on ihanaa rauhoittua yhden päivän ajan ennen uuden viikon aloittamista. Sitä tavallista sunnuntaipuuhaa eli pyykinpesua, ruoanlaittoa ja ulkoilua.

Suloista sunnuntaita!

------------

Inga större planer för den här söndagen vilket känns skönt då alla andra kvällar varit fyllda av dans och annat program. En lugn dag känns välkommen innan vi tar tag i en ny vecka igen. Det blir de vanliga söndagssysslorna som att tvätta byk, göra mat och vara ute.

Skön söndag!

| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

2 kommenttia:

 1. Beautiful photos ♥ and inspiration... Enjoy, Alexandra

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you so much <3 Hope you will have a sunny and beautiful weekend <3

   Poista