• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


AURINKOISTA SUNNUNTAITA | SOLIG SÖNDAG

21.5.2017


Hyvää huomenta!

Kaunis sunnuntaiaamu ja luonto on suorastaan räjähtänyt vihreyteen parin viime päivän aikana. Heräsin aikaisin aamuyöstä ja jo silloin aurinko paistoi suoraan keittiöön ja nurmikolla linnut hakivat itselleen aamupalaa. Ei malttaisi nukkua melkein laisinkaan, ei iltaisin eikä aamuisin kun on niin kaunista.

------------

God morgon!

En vacker söndag morgon och naturen har fullkomligen exploderat i grönska de senaste dagarna. Jag vaknade någongång på morgonnatten och då redan hade solen stigit upp och lyste så fint in i köket och ute på gräsmattan letade fåglarna efter frukost åt sig. Den här årstiden skulle man inte ha ro att sova nästan alls, inte om kvällen och inte om morgonen, eftersom det är så vackert just nu.

 Harmi vaan että nämä kevään ja kesän eri vaiheet menevät aina niin nopeasti. Nyt on jo valkovuokot miltei ylikukkineet mutta onneksi näin jo kielojen tötteröitä metsälenkillä. Seuraava ihana kukka tulossa siis ja pihalla syreenit pullistelevat nuppujaan.

------------

Synd bara att allt går så fort så här på våren och sommaren. Nu är vitsipporna redan så gott som utblommade, men som tur såg jag att liljekonvaljen stuckit upp sina strutar ur marken. Nästa ljuvliga blomma är alltså på kommande och på gården sväller syrenknopparna lovande.

Tänään jatkan tuolla pihalla siitä mihin eilen jäin ja terassi odottaa laittoa myöskin. Kovasti täällä vaan arvuuttelen että oikeastiko jo voi siirtää taimia ulkosalle. Vähän vaikeuksia uskoa kesään tuon kylmän jääkauden jälkeen mikä tässä välissä oli.

Nauttikaa sunnuntaista!

------------

Idag ska jag fortsätta där ute var jag blev igår och terassen väntar på att få bli lite mer ombonad den också. Undrar bara om man verkligen på riktigt kan börja ta ut alla plantor så småningom. Man har lite svårt att tro på sommaren efter den kalla istiden vi hade här emellan.

Njut av söndagen!
| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

4 kommenttia:

 1. Täällä on sama juttu, ei millään osaa uskoa että nyt on näin lämmin ja saati että kesä on oikeasti aivan nurkan takana 🌼🌸🌿

  Aivan hurmaava tuo kranssi, niin kaunis ❤

  Sunnuntain iloa 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ihanat ilmat ja aurinkoiset päivät ollut koko viikon <3 Toivottavasti jatkuvat vaikka toki pieni sade on aina välillä tervetullut sekin. Mukavaa viikonloppua <3

   Poista