• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


LAISKA SUNNUNTAI | EN LAT SÖNDAG

19.2.2017

 Tänään sunnuntai tuntuu erityisen ihanalle kun edessä on viikon hiihtoloma. Ulkona sataa vettä joten epäilen ettei tänä(kään) vuonna paljon hiihdellä hiihtolomalla täällä etelässä. Mutta lomaa se on koululaisille siitäkin huolimatta. Toivottavasti pääsemme ainakin luistelemaan viikon aikana ja jos muutaman aurinkoisen päivänkin saisi mahtumaan mukaan niin sehän olisi aivan huippua.

------------

Idag känns söndagen extra skön eftersom en veckas sportlov ligger framför. Ute regnar det så jag misstänker att det nog inte blir skidat här i södra delen av landet på sportlovet i år heller. Men lov är det i alla fall för skoleleverna. Hoppas på att vi ens kunde skrinna och om man ännu skulle få med några dagarna med solsken i den kommande veckan skulle det ju vara toppen.
Tänään on tullut laiskoteltua oikein kunnolla. Suuntasimme elokuviin koko perheen voimin ja ruokailunkin ulkoistimme hakemalla herkulliset pizzat. Välillä nämä tällaiset päivät ovat ihan kivoja, huomenna on taas uusi päivä ja aikaa olla ahkerampi.

------------

Idag har vi latat oss riktigt ordentligt. Vi var på bio hela familjen och så fick det bli god hämtpizza efter det. Ibland är det på sin plats med sådana här dagar, imorgon är det igen en ny dag och tid att vara mer flitig.

Tänään juuri automatkalla kaupunkiin puhuimme miehen kanssa miten ajat ovat todellakin muuttuneet. Nyt on jo enemmän keväinen olo kuin hiihtolomainen olo. Kun taas muistaa miten omassa lapsuudessa hiihtolomalla oli kunnon talvi. Perjantaina otin sisälle maljakkoon muutaman syreenin oksan ja näissä parissa päivässä niihin on ilmestynyt vihreät hiirenkorvat.

Iloista hiihtolomaa kaikille lomalaisille ja mukavaa alkavaa viikkoa myös muille!

------------

Idag pratade vi med mannen om hur tiderna verkligen har ändrat sig. Nu känns det mer som vår än  sportlovstider. I den egna barndomen var det alltid riktigt ordentlig vinter på sportlovet. Tog in några syrenkvistar på fredagen och på de här par dagarna har dom redan hunnit få gröna mössöron.

Trevligt sportlov till alla sportlovsfirare och en fin ny vecka även till alla andra!

| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

4 kommenttia:

 1. Meillä on vielä kaksi viikkoa ennen kuin hiihtoloma koittaa. Tulipa jotenkin kesäinen fiilis näistä kuvista, mukavaa lomaviikkoa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, mutta se on kivasti vielä sitten edessäpäin. Ehkä se saisi olla mielummin vähän myöhemmin täälläkin. Kiitos ja mukavaa viikkoa <3

   Poista
 2. Ihana tunnelma kuvissa ❤ kaunista teidän kotona ❤

  Tekstiä lukiessa tuli itselle sama mieleen että tottavie omassa lapsuudessa oli aina ihan täys talvi hiihtolomalla ❄

  Mukavaa lomaa 💛

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tuntuu että aina samoja kuvia kun ei täällä oikein mikään juuri muutu, paitsi kynttilät ja kukat :)
   Mukavaa viikkoa <3

   Poista