• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


KEVÄTKUKKIA | VÅRBLOMMOR

10.2.2017


Perjantai ja perinteinen perjantaikimppu. Paras perjantai kun tänäänkin saimme nauttia upeasta auringosta, siis mikä viikko, aurinkoa on ollut melkein joka päivä. Kävimme juuri ulkona pienellä happihyppelyllä ja jos päivällä oli kaunista niin ei siellä nytkään ollut yhtään sen huonommat maisemat täysikuun alla. Nyt siellä on ihan sellainen kunnon talven tunnelma, täysikuun hopeinen valo valkoisilla hangilla ja narskuva lumi jalkojen alla.

------------

Fredag och den traditionella fredagsbuketten. Bästa fredagen då vi även idag fick njuta av vackert solsken. Vilken vecka alltså, det har ju varit sol så gott som varje dag. Vi var just ute och om det var vackert på dagen så är det inte så illa där ute nu heller under fullmånen. Nu känns det som riktig vinter, fullmånens silverfärgade sken på den vita snön som knarrar under fötterna. Keväisiä kukkia sillä niitä kaipaan juuri nyt erityisen paljon. Odotan ja toivon että syksyllä maahan piilotetut tulppaanisipulit ilostuttavat kukillaan. En tiedä olenko koskaan odottanut kevättä yhtä paljon kuin juuri nyt.

------------

En bukett med våriga blommor för det behöver jag just nu. Längtar och hoppas så att alla tulpanlökar som jag i höstas gömde i marken glädjer oss med vackra blommor i vår. Vet inte om jag någonsin längtat så här mycket till vår som jag gör just nu.


Kohti viikonloppua ilman sen suurempia suunnitelmia, hyvä niin. Yleensä ne päivät menevät kuitenkin niin nopeasti ja omalla painollaan.

Mukavaa viikonloppua!

------------

Mot veckoslutet utan desto mer planer eller program, bra så. Oftast brukar dagarna ändå gå så fort.

Trevligt veckoslut!

| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

2 kommenttia:

 1. Mahtava kimppu sinulla jälleen kerran! <3 Ihastelen aina näitä yhtä paljon! :-)

  Alkoipa muuten mieli haluamaan kirkastakin pallomaljakkoa! :-) Itse suhuttelin viime keväänä valkoiseksi ja mustaksi, ja nyt tekisi mieli sitten kirkasta :-) Hm homesta ostin viime viikolla pienen harmaan :-)

  Kaunista viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Rakkaus kukkiin on valtava ja ne tuo sen oman tunnelman kotiin. Olen niin iloinen että viime vuonna ostin tämän pallomaljakon Hm:stä. Maalatutkin ovat kivat ja joskus kaipaan valkoista maljakkoa. Aurinkoista sunnuntaita <3

   Poista