• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


TALVEN VÄRI | VINTERNS FÄRG

11.1.2017


Täällä olemme juuri kotiutuneet kaupungista ja tyttären tanssitunnista. Hän on päättänyt ottaa yhden uuden tanssitunnin lisää viikossa nyt kevätkaudella ja olen niin iloinen että hän on löytänyt mieleisensä harrastuksen. Itse sain hoidettua vähän asioita kaupungilla sillä aikaa ja nyt on jälleen ihana rauhoittua kotiin illaksi.

------------

Här har vi just kommit hem ifrån staden och dotterns danslektion. Hon har bestämt sig för att ta en till, ny danslektion i veckan nu under vårterminen och jag är så glad att hon hittat en hobby hon trivs så bra med. Själv hann jag med att uträtta lite ärenden under tiden och nu är det igen skönt att få landa hemma och mysa resten av kvällen.
Näin joulun jälkeen nautin taas pelkistetymmästä ilmeestä sisustuksessa, mutta kaipaan hieman väriä. Tämän talven väri meillä on tuo haalea roosa joka mielestäni tuo vähän lämpöä talven kylmään valoon. Näissä samettisissa tyynynpäällisissä väri on juuri täydellinen, ei liian hempeä tai vaahtokarkkimainen. Kynttilöitä on vielä ihanaa sytyttää pimeisiin iltoihin mutta ei tästä mene kuin muutama kuukausi niin kynttilät jää taas vähemmälle kun valo lisääntyy.

------------

Så här efter jul njuter jag av den mer avskalade inredningen igen, men lite färg saknar jag. Färgen hemma hos oss nu i vinter är nog den här dova, lite smutsiga rosa färgen som ger värme när ljuset fortfarande är sådär vinterkallt. Färgen på de här sammetskuddarna är precis perfekt, inte för romantisk eller marshmallows-aktig. Ännu är det mysigt att tända ljusen om kvällarna när det är mörkt, men inte är det många månader kvar tills kvällarna börjar bli ljusare och ljusen tänds mer sällan.
Saan jonkin verran kyselyjä tästä harmaasta sävystä jolla seinämme täällä tv-huoneessa on maalattu. Eli se on Tikkurilan H487 (Hohkakivi) ja meillä on käytetty täysin himmeää maalia. Olemme edelleen vuosienkin jälkeen todella tyytyväisiä tähän sävyyn ja juuri siihen että se on täysin matta. Tämän jälkeen samaa maalia ja sävyä on päätynyt myös eteiseen sekä makuuhuoneen seiniin.

Nyt iltapuuhiin ja huomenna on jo torstai!

------------

Får en del frågor om nyansen på färgen vi har på väggarna här i tv-rummet. Det är Tikkurila H487 (Hohkakivi) och vi har använt helmatt målfärg. Är fortfarande jätte nöjda med just den här färgen och det att vi valde en helmatt färg. Vi har också målat hallen och sovrummet med samma färg.

Nu lite kvällssysslor och imorgon har vi redan torsdag!

| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

4 kommenttia:

 1. Tuo on niin ihana sävy 💖 se tännekin rantautuu mutta hetken ajattelin vielä odotella 😊 on yksi ehdoton lemppari sävy 💖

  Kuinka kauniisti kynttilät tuikkii siellä, ihana tunnelma 💖

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään myös <3 Itse en malttanut olla laittamatta niitä jo esille ja jos yhtään itseni tunnen niin lähemmäs kesää iskee vaaleansinisen kaipuu kuitenkin :) Ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 2. Todella herkkiä ja tunnelmallisia kuvia, tekisi itse mieli tulla tuohon vain nauttimaan talven hiljaisuudesta ja rauhoittumaan. Kaunis kokonaisuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos <3 Tuonne on kyllä iltaisin ihana rauhoittua. Ihanaa viikonloppua sinulle <3

   Poista