• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


SATUMAISTA | SAGOLIKT

6.1.2017

 Kova pakkanen saa ihmeitä aikaan luonnossa. Meren rannalla on suorastaan mykistävän kaunista juuri nyt. Maisemat ovat kuin suoraan sadusta. Nämä näkymät oli minua eilen aamulla vastassa. 

------------

Den hårda kölden gör naturen fantastiskt vacker. Just nu är det sagolikt vackert vid havet. Igår möttes jag av dessa vyer, man kunde verkligen tro att de kommer direkt ur en film eller saga.
 Sankasti savuava avonainen meri yhdessä nousevan auringon kanssa tekivät maisemasta samanaikaisesti seesteisen rauhallisen, mutta jotenkin myös aavemaisen oloisen. Jäätyneet kivet näyttävät hieman jopa pelottavilta ilmassa leijuvan merisavun kanssa. Aurinko oli vielä niin matalalla että se jäi sankan savun taakse piiloon luoden upeita valon ja varjon leikkejä. Välillä valo hävisi kokonaan kunnes se taas välillä heitti auringonsäteitä merisavun läpi kallioille asti.

------------

 Det var tjockt med sjörök över det ännu öppet liggande havet. Sjöröken tillsammans med den stigande solen gjorde att det samtidigt kändes som ett enda stort lugn, men också lite skrämmande spöklikt. De isiga stenarna ser nästan lite skrämmande ut i den med vinden virvlande sjöröken. Solen låg ännu så lågt att den blev bakom all rök. Det bilades ett fint skuggspel som levde så att ibland försvann ljuset totalt och ibland nådde solstrålarna fram ända till stranden och klipporna. Rakastan tätä paikkaa, tunnet ja kuulet meren voimakkaan läsnäolon jo ennen kuin edes näet sen. Tämä paikka on kaunis kaikkina vuodenaikoina mutta ehkä jopa kauneimmillaan juuri näin talvella, kovalla pakkasella. Blogin ansiosta muistan että viime vuonna oli täsmälleen samat kelit loppiaisena kuin nyt, sillä olimme silloinkin ikuistamassa samanlaista näkymää tuolla rannalla.

Mukavaa Loppiaista!

------------

Älskar den här platsen och känslan av hur man redan innan man ens ser havet kan känna och höra dess mäktiga närvaro. Det är vackert alla årstider här, men kanske jag ända tycker att det är som vackrast just en sådan här kall vinterdag. Tack vare bloggen vet jag att det var exakt samma väder förra året på Trettondagen som idag eftersom vi då också var nere och fotade liknande vyer.

Trevlig Trettondag!

| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

10 kommenttia:

 1. Että voi talvikuvatkin olla kauniita! Oli varmaan kylmääkin? Ainakin kuvissa näyttää niin hyytävän kylmältä, mutta upealta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin varautunut ja pukenut hyvin joten yllättävän hyvin tarkenin, mutta sormet jäätyi aika nopeasti. Talvi on kaunis, onneksi meillä on vuodenajat Mukavaa viikonloppua <3

   Poista
 2. Olet taltioinut kyllä sellaiset tunnelmat että ei sanoja löydy 💙 aivan silmin nähden kaunista ja upeaa ❤ kiitos näistä tunnelmista ❤

  Mukavaa viikonloppua ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Oli kyllä niin upea aamu ja talven tunnelma <3 Onneksi uhmasin kylmyyttä ja lähdin aikaisin liikkeelle. Ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 3. Todella upeat kuvat! <3
  Mukavaa loppiaisviikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 On talvikin niin kaunis vaikka jo haikeilen kevääseen :) Mukavaa viikonloppua <3

   Poista
 4. Aivan mielettömiä kuvia! Todella hienoja!👌

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Upea luonto tarjoaa parastaan. Iloista viikonloppua <3

   Poista
 5. Uskomattomat kuvat! Meri on niin mystinen. Sen olemus ja ilme vaihtuvat jatkuvasti. Kiitos todella satumaisista kuvista! Hyvää viikonloppua! T.Maija myrskyluodolle.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet aivan oikeiassa, meri on todella mystinen ja se edustaa niin monta tunnelmaa yhdellä ja samalla hetkellä. Nyt täällä on jo lumipyry ja enää muutama aste pakkasta. Tunnelmallista viikonloppua <3

   Poista