• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


EI VIIKONLOPPUA ILMAN KUKKIA | INGEN HELG UTAN BLOMMOR

21.1.2017


Miten ihana lauantai, aurinkoa ja valoa sekä linnunlaulua. Nyt sen todellakin tuntee että kevättä kohden olemme menossa. Lähdin heti aamupalan jälkeen kävelylenkille ja tuolla ulkona olisi viihtynyt melkein vaikka kuinka kauan. Pikkutiet täällä maalla ovat vaan niin älyttömän liukkaat, mutta metsässä on ihana kävellä. Siellä on myös niin rauhoittava tunnelma ja välillä on ihana pysähtyä kuuntelemaan linnun laulua ja ihmettelemään lumessa olevia metsän eläinten jälkiä ja elämän menoa.

------------

Vilken underbar lördag, sol och ljus samt fågelsång. Nu kan man äntligen känna att vi verkligen är på väg mot våren. Stack iväg ut på en promenad direkt efter frukosten och man kunde ha stannat där ute nästan hur länge som helst. Tyvärr är alla småvägar här på landet glashala, men i skogen är det härligt att promenera. Det är så lugnt och fridfullt där och ibland kan man stanna upp och lyssna på fåglarna och förundra sig över alla spår i snön som skogens djur lämnat efter sig och på livet i allmänhet.

Kukat tuovat viikonlopun tai ainakin melkein. Loppuviikosta kun olin saanut siivottua pyysin miestä jos hän voisi tuoda kimpun ruusuja kauppareissulta. Markettien ruusuissa on mielestäni ihan hyvä hinta-laatusuhde. Väritoivomuksenani oli valkoinen tai vaaleanpunainen ja sain molemmat, tosin aika hauskan ärtsyn pinkit mutta ihanat kuin karkit yhdessä valkoisten kanssa.

Mies on parhaillaan hakemassa tytärtä yksiltä kaverisynttäreiltä, sitten syödään ja sen jälkeen suuntaamme seuraaville synttärikahveille. Varsinainen synttärikuukausi tämä tammikuu.

Iloa päiväänne!

------------

Blommorna gör helgen eller nästan i alla fall. Efter veckostädningen i slutet av veckan frågade jag av mannen om han kunde hämta en bukett rosor från butiken då han var och handlade. Tycker rosorna i mataffärerna har ett riktigt bra pris  och kvalitet. Önskade mig vita eller ljusröda men fick båda två, han hade valt en riktigt pinkig färg som visst är fin tillsammans med de vita rosorna.

Mannen hämtar som bäst hem dottern som varit iväg på ett kompiskalas, sedan ska vi äta och så blir det födelsedagskaffe nummer två för dagen. Januari är en riktig kalasmånad.

Trevlig lördag!

| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

2 kommenttia:

 1. Tuon voin itsekin allekirjoittaa, että ei viikonloppua ilman kukkia! <3 Se on sellainen ihana tapa tai perinne :-) Tosin, itsellä se hiukan elää, jos vuorotyöläisenä "viikonloppu" on viikolla niin vapaapäivän kukat silloin :-)

  Todella kauniit, eikä liian ärtsyt, kauniisti ihanassa maljakossa! <3

  Mukavaa viikonlopun jatkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin siitä on tullut tapa että melkein aina loppuviikosta tulee ostettua jonkinlainen kukkakimppu. Se piristää ja tuo ihanan kotoisan tunnelman.

   Ihanaa iltaa ja huomista perjantaita <3

   Poista