• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


ARKI-ILLAT | VARDAGSKVÄLLAR

17.1.2017

 Arjessa paras hetki on varmasti se kun kaikki ovat kotiutuneet, ruokailut hoidettu ja keittiö siivottu sekä kaikki pakolliset asiat saatu hoidettua pois alta. Se hetki kun voi istahtaa sohvalle, takka on sytytetty kuten muutamat kynttilätkin. On se jännää miten arki eroaa niin paljon vuodenajasta riippuen, kesällä illat menee ulkona mutta näin talvella ei tee edes mieli tehdä juuri muuta kuin rauhoittua kotiin. Ihanaa vastapainoa toisilleen nämä vuodenajat.

------------

Den bästa stunden i vardagen är nog den då alla kommit hem, maten är undanstökad och köket uppstädat och alla dagliga måsta på saker gjorda. Den stunden då man får sätta sig i soffan medan brasan sparkar och med några tända ljus på borden. Nog är det roligt hur vardagen skiljer sig enligt årstid. På sommaren spenderas kvällarna utomhus, men nu under vintern vill jag helst inget annat än bara mysa inomhus. Vilken härlig motvikt det är i dessa älskade årstider.
Ruusut ne vain paranevat vanhetessaan. Lyhensin ja poistin oudon väriseksi menneet lehdet mutta itse kukat ovat edelleen upeat. Ehkä viikonloppuna saisin vihdoinkin metsästettyä lamppuöljyä tuohon joululahjaksi saamaani ihanaan lyhtyyn. Vaikka ei se välttämättä mitään öljyä tarvitsekaan sillä se on mielestäni niin kaunis tuollaisenaankin.

Huomenna on jälleen tanssi-ilta tyttärellä joten silloin ajellaan ja hoidetaan samalla asioita kaupungissa. Nyt iltapalan tekoon.

Ihanaa iltaa!

------------

Rosorna dom blir bara bättre ju äldre dom blir. Kortade av dem lite och tog bort de gröna bladen som alla blivit konstiga i färgen, men blommorna är fortfarande hur fina som helst. Kanske jag under inkommande helg skulle komma ihåg att köpa lampolja till den fina fotogenlyktan jag fick i julklapp. Nog för att jag tycker den är fin sådär också, utan olja.

Imorgon kväll är det igen dotterns danskväll så då blir det en tur till staden och samtidigt uträtta lite ärenden. Nu blir det kvällsmål här.

Skön kväll!

| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

4 kommenttia:

 1. Niin samanlaiset ajatukset noista arjen parhaista hetkistä. Arki on nyt hyvää vastapainoa menneelle juhlakaudelle. Nyt on mukava iltaisin vetää hiukan henkeä ennen kevättä, kun kaikki kevätkiireet alkavat.
  Kaunis tuo lamppu on ilman tultakin, mutta varmasti taas sitten eri tavalla kaunis, kun siinä palaa liekki 😊
  Ihanaa keskiviikkoa! T.Maija myrskyluodolle.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, olen aivan samaa mieltä. Vaikka jo kevättä vähän odotankin niin on tämä rauhallinen talviaika ihanaa vastapainoa kiireiselle joululle ja tulevalle puutarhakaudelle.

   Ihanaa ja toivon mukaan aurinkoista viikonloppua sinulle Maija <3

   Poista
 2. Ihanat arjen kultaiset hetket! <3 Ihana kirjoitus ja postaus, tykkäsin kovasti! <3 Lämmittää mieltä :-) Itsellekin se hetki illasta kun pääsee töistä, tai jos olen aamuvuorossa ja mies tulee kotiin on päivän paras hetki <3

  Mukavaa iltaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, olen samaa mieltä, paras hetki päivästä on kun kaikki rakkaat ovat kotona yhdessä <3 Kiitos ja oikein ihanaa sekä aurinkoista viikonloppua sinulle <3

   Poista