• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


KOLMAS ADVENTTI | TREDJE ADVENT

11.12.2016


Kaunista kolmatta adventtisunnuntaita ♥

Lapsena parasta oli aina kun pääsi sytyttämään kolmannen ja neljännen adventtikynttilän sillä silloin tiesi joulun olevan jo todella lähellä. Lapsen silmissä joulukuu on varmasti yksi pisimmistä kuukausista kun se taas aikuisen mielestä varmasti on se kuukausi joka vilahtaa aivan liian nopeasti. En ainakaan itse koskaan lapsena voinut ymmärtää miksi aikuiset valittivat ajan menevän niin nopeasti näin joulun alla, nyt tosin ymmärrän.

------------

En vacker tredje söndag i advent önskar jag er ♥

Som barn var det bästa då man fick tända tredje och fjärde adventsljuset för då visste man att julen verkligen är nära nu. I ett barns ögon är nog december antagligen årets längsta månad medan det för en vuxen är den månaden som går alldeles för fort. Minns att jag nog aldrig riktigt kunde förstå hur alla vuxna alltid klagade på att tiden gick alldeles för fort så här vid jul, men nu förstår jag.


Tänään olemme jatkaneet piparkakkutalojen parissa ja ehkä niistä tulee kuvia jo huomenna kuten toivottu on. Lahjatoivelistaa on raapustettu ja me aikuiset ehdittiin pikaisesti kaupunkiin hieman joulupukin asioille. Nyt vielä niitä perus kotitöitä kuten pyykkihuoltoa ja sitten kohti uutta viikkoa, erittäin ohjelmatäyteistä sellaista.

Rauhallista iltaa!

------------

Idag har vi fortsatt med pepparkakshusen och kanske det kommer bilder på dem redan imorgon eftersom det önskats sådana. Den här söndagen har fyllts av önskelistor och vi vuxna hann med en snabb visit in till stan för att uträtta lite julgubbsjobb. Nu blir det ännu de vanliga sysslorna som att vika tvätt och sedan går vi en ny vecka tillmötes, en väldigt fullspäckad sådan.

Skön kväll!

| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

4 kommenttia:

 1. Onpa todella kaunis kukka-asetelma. Kivat nuo ruusut. Tästä voi ottaa vinkkiä itsellekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tämä on ulkona ja täysin jäätynyt, aika kauniisti kukat jäätyvät pakkasessa eli hyvin voi käyttää vähän jo ylikukkineita kukkia sellaiseen. Iloa viikkoon <3

   Poista
 2. Ihan totta, lapsena kuukausi tuntui niin pitkältä ja tuntui että joulu ei tule koskaan 😁 kyllä nyt on aivan toisin, olisi mukava fiilistellä mutta aika kuluu nopeaa vaan ❤

  Ihana asetelma, näyttävä ja tyylikäs, olet kyllä mahtavan taitava 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tuntuu ihan uskomattomalta että on alle kaksi viikkoa jouluun.
   Kiitos, aivan jäässä nämä kukat kun tuo on ulkona, mutta aika kauniita ne ovat jäisenäkin. Mukavaa viikkoa <3

   Poista