• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


JOULU 2016 | JULEN 2016

26.12.2016


Mukavaa Tapaninpäivän- iltaa!

Sinne se joulu taas meni, yhtä nopeasti joka vuosi. Toivottavasti joulunne on ollut ihana ja juuri sellainen josta olitte unelmoineet. 

Meillä oli rauhallinen ja tunnelmallinen joulu. Aattoillan vietimme kotona ja saimme vieraiksemme vanhempani sekä miehen isän ja mummin. Eilen syötiin minun vanhempien luona yhdessä veljien perheiden kanssa ja tämän päivän olemme viettäneet ihan vaan kotosalla oman perheen kesken. 

------------

Trevlig Annandag Jul!

Där gick julen igen, lika fort varje år. Hoppas ni hade en härlig jul och just precis en sådan ni hade önskat er.

Vi hade en lugn och stämningsfull jul. Julaftonen tillbringade vi hemma och fick mina föräldrar samt mannens pappa och mormor till oss. Igår åt vi hos mina föräldrar dit också mina bröder med familjer kom och den här dagen har vi varit endast hemma.
Vettä on satanut enemmän tai vähemmän koko joulun ja täytyy myöntää että vihreät nurmikot ja linnunlaulu vievät vähän sitä joulun tunnelmaa. Kyllä se lumi niin vaan kuuluu yhteen joulutunnelman kanssa. 

------------

Det har regnat mer eller mindre hela julen och måste nog medge att gröna gräset och fågelkvittret gör att det inte känns värst juligt. Snön hör ihop med julkänslan, så är det bara.


Paljon tuntuu olevan kuumetta ja flunssaa liikkeellä ja meilläkin tytär heräsi tänä aamuna kuumeisena. Harmi, mutta onneksi saimme kaikki olla terveitä itse jouluaattona.

Nyt levätään vielä muutama päivä ja jouluisissa merkeissä mennään vielä uuteen vuoteen. Punaiset tontut keräsin kyllä jo tänään laatikkoon odottamaan ensi joulua mutta kuusi saa olla, mikäli sillä nyt on yhtään neulasta enää jäljellä uuteen vuoteen mennessä. Sen verran se nimittäin varisee.

------------

Mycket feber och influensa verkar det vara på gång just nu och även här vaknade dottern idag med feber. Så tråkigt, men tur fick vi vara friska på självaste julaftonen.

Nu ska vi vila oss ännu i några dagar och julen får stanna till nyår. Plockade nog redan idag undan de röda tomtarna, men granen får stå kvar till över nyår om den då ännu har några barr kvar, den barrar så förskräckligt mycket i år.

| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

2 kommenttia:

 1. Todella kauniita joulutunnelmia ❤ nuo pakettikortit piti itsekin tilata mutta jäivät sitten 😍

  Mukavaa tapanin iltaa ja parantumista 💗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤️ Nuo pakettikortit olivat tosi kauniit ✨ Ihania välipäiviä ❤️

   Poista