• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


TALVEN IHMEMAA | HEJ MITT VINTERLAND

10.11.2016


Nyt on lunta ♥  

Flunssan hieman parannuttua pääsin vihdoinkin ulkoilemaan muutaman päivän sisälläolon jälkeen. Kamerahan sinne oli otettava mukaan jotta sain ikuistettua näitä maisemia. En kyllä muista että koskaan aikaisemmin olisi ollut näin paljon lunta marraskuun alussa. Mutta en valita, nautin täydellä sydämellä niin kauan kuin tätä lunta riittää. Uhkaavasti nimittäin näyttäisi siltä että ensi viikolla saadaan jo taas vettä.

------------

Nu har vi snö ♥

Nu när förkylningen blivit bättre så kom jag mig äntligen ut efter några dagar inomhus. Tog självklart med mig kameran så att jag fick föreviga dessa vyer på bild. Kan inte minnas att det någonsin skulle ha varit så här mycket snö i början av november. Men jag klagar inte, jag njuter så länge snön varar. Det ser nämligen tyvärr ut att bli regn redan nästa vecka.

Kävelin hetken ympäri pihaa ja tuolla nurmikolla lumi ulottui polviin asti. Ulkona oli täysin hiljaista ja puutarha sekä luonto nukkuu nyt talviunta. Luonnon omat taideteokset ovat kauneimpia.

------------

Jag gick en stund omkring på gården och snön nådde mig ända upp till knänä. Det var fullkomligt tyst och hela trädgården och naturen är nu i vinterdvala. Naturens egna konstverk är dom vackraste. Muutamat yksinäiset tuoksuherneet muistuttavat kesästä joka jo tässä vaiheessa tuntuu kovin kaukaiselta vaikka vielä pari viikkoa sitten poimin näitä kukkia maljakkoon.

Se on taas jo torstai, miten nämä viikot menevätkin näin nopeasti. Katsoin juuri ettei ole kuin muutama viikko ensimmäiseen adventtiin.

------------

Några ensamma luktärter påminner om sommaren som känns väldigt avlägsen vid det här laget, trots att det bara är två veckor sen jag ännu plockade in av dessa sommarblommor.

Det är igen redan torsdag, hur kan veckorna gå så fort? Såg just att det är endast ett par veckor till första advent.

| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

4 kommenttia:

 1. Voi, ihan kuin keskitalvella! Kaunista!
  Aika tosiaan menee huimaa vauhtia. Joulu on jo niin äkkiä ovella!
  Ihanaa viikonlopunodotusta! T.Maija myrskyluodolle.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu tosiaan kuin keskitalvi, lunta on niin paljon. Harmi vaan että ensi viikoksi lupaavat vesisadetta. Joulu on kyllä jo todella lähellä. Mukavaa viikonloppua <3

   Poista
 2. Ihania talven satumaisia kuvia! <3

  Nyt on tunne kun lunta olisi ollut pitkäänkin. Vaikka viime viikolla iloitsin kovasti kun ensi lumi satoi! :-) Kaunista on kaikkialla, ja tällä hetkellä tuntuu että se pimein aika voitettiin tällä aikaisella lumella :-)
  Tänään mietiskelin, että oli ihan syksy kun mies lähti työmatkalle,melki pari viikkoa sitten, ja nyt kun palaa viikon päästä niin taitaa talvi olla parhaillaan :-)

  Ihanaa iltaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet aivan oikeassa, tuntuu kuin olisi ollut talvi jo todella kauan ja syksy on kaukainen muisto vaan. Saa nähdä ehtiikö kaikki lumet vielä sulaa ennen joulua.

   Kiitos ja ihanaa viikonloppua <3

   Poista