• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


PERJANTAIN PARHAAT | FREDAGENS BÄSTA

25.11.2016


Tämän perjantain parhautta on ehdottomasti ollut valoisuus ja jopa hetken auringonpaiste aamupäivällä. Jälleen kerran tuli todettua miten suuri vaikutus valolla on ihmiseen. Koko viikko on ollut hieman alavireinen ja väsyttävä mutta tänään oli ihan eri tunnelma heti aamusta kun näkyi kirkasta taivasta pilvien ja vesisateen sijaan.

------------

Det bästa den här fredagen har nog definitivt varit att det äntligen varit ljusare och till och med solen tittade fram en stund på förmiddagen. Igen en gång kunde jag konkret konstatera hur stor betydelse ljuset har för människan. Hela veckan har känts litet nedstämd och trött, men idag kändes det helt annorlundare då man såg en klar himmel istället för gråa moln och regn.
Tuoreet perjantaikukat maljakossa, päädyin niissäkin tällä kertaa amarylliksiin. Itse löysin ihastukseni tähän upeaan kukkaan vasta viime vuonna. Yleensä luotan näissäkin juuri valkoisiin, mutta tällä kertaa valitsin näitä lohenpunaisia joita meillä oli myös isänpäivänä. Mielestäni se ei ole niin jouluinen joten se menee kivasti juuri näin ennen joulua. Kaunis myös nuppuisena ja upeimmillaan kun isot kukat ovat auenneet.

------------

Fräscha fredagsblommor i vasen, det blev snittamaryllis där också. Själv blev jag förtjust i amaryllisar förra året. Oftast blir det de vita, men den här gången valde jag den här laxrosa som jag hade en av på farsdagen också. Tycker den inte är så julig och passar bra så här innan jul. Vacker också i knopp och ståtlig då de stora blommorna öppnat sig.


Tänään oli vielä jopa iltapäivästä niin valoisaa että lähdin metsään havuja keräämään. Sidoin niistä jo yhden kranssin kasvihuoneen oveen ja huomenna olisi tarkoitus jatkaa jouluaskartelua kasvihuoneessa. Jouluisia askarteluideoita on tällä hetkellä niin paljon ja malttamattomana haluaisin tietysti heti toteuttaa ne kaikki. Asia kerrallaan ja katsotaan mitä kaikkea sitten lopulta toteutuu ja mitkä jää idea-asteelle.

Viikonloppuja ♥

------------

Idag var det ljust ännu på eftermiddagen så jag tog mig ut till skogen för att hämta granris. Band en krans till växthuset och imorgon tänkte jag fortsätta julpyssla där ute. Har så många idéer på julpyssel och otålig som jag är vill jag ju helst genast göra allt. Men får ta en sak i gången och tiden får visa vad som blir av och vad som inte.

Trevlig helg ♥

| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

6 kommenttia:

 1. Täällä ei aurinko paistanut, mutta ei ollut ollenkaan niin paksussa pilvessä kun viime päivät ja se vaikutti kanssa paljon! :-) Oli mahtavuutta tehdä kunnon lenkki! :-)

  Aivan upea perjantaikimppu siellä jälleen, näitä jaksan ihailla joka kerta täällä! <3 Amarylliksen kanssa ollaan samalla viivalla, minullekin uusi ihastus! :-) Nytkin odotan että toinen versio aukeaisi :-)

  Kisulle rapsutukset! <3

  Mukavaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti siellä on ollut ihana viikonloppu <3 Tuo kisu tulee aina kun ottaa kameran esille :) Mukavaa uutta viikkoa <3

   Poista
 2. Tänäänkin oli saaristossa mahtava aurinkoinen päivä. Valoisuus on ihanaa, mutta tykkään myös hämäristä päivistä.
  Kaunis kimppu. Amaryllikset ovat oikeita kaunokaisia.
  Ihanaa alkavaa adventtiaikaa! T.Maija myrskyluodolle.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hämärissä päivissä on ihana tunnelma myöskin ja mukavaa kun aurinko välillä piristää näyttäytymällä. Uskomattoman kaunis kukka kyllä tuo amaryllis. Tunnelmallista adventtia sinnekin <3

   Poista