• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


KYNTTILÄRENKAAT PAIKOILLAAN | LJUSRINGARNA PÅ PLATS

18.11.2016


Hyvää huomenta ♥

Tänä perjantaina ei ihan saatu herätä näin upeaan auringon nousuun kuten viime perjantaina. Mutta oma tunnelmansa näissä hämärissä aamuissakin on. 

Kynttilärenkaat on nyt ripustettu kasvihuoneeseen johon olin ne alunperin suunnitellutkin. Yksinkertaisen kaunis koriste sellaisenaan tai koristeltuna esimerkiksi kukilla tai havuilla. 

------------

God morgon ♥

Idag fick vi inte vakna upp till en så här fin soluppgång som vi hade förra fredagen. Men visst är det ju sin egen stämning i dessa mörka morgnar också.

Nu har jag fått upp ljusringarna i växthuset dit jag hade tänkt dem. En enkel dekoration som sådan eller också pyntad med blommor eller gröna kvistar.Pakkasaamuna valo oli niin kaunis tuolla kasvihuoneessa kun nousevan auringon keltainen valo siivilöityi kuurankukkaisten ikkunoiden läpi. Pientä jouluisempaa ilmettäkin sain jo sinne laitettua, mutta katsotaan sitä sitten toisella kertaa. Valkoiset callunat on osittain ruskettuneet joten ne on vielä vaihdettava havuihin ja oviin olen suunnitellut tekeväni havukranssit.

------------

Ljuset var så vackert här inne denna kalla vintermorgon när solens strålar silades genom de rimfrostiga fönsterrutorna. Gjorde lite juligt här inne också, men det tittar vi mer på en annan gång. Den vita ljungen har blivit ganska brun och ska ännu bytas ut till granris och så har jag tänkt binda två kransar till dörrarna.


Se olisi jälleen siis perjantai ja meillä on tiedossa mukavaa ohjelmaa niin tälle illalle kuin huomisellekin. Tänään on siivottava ja pestävä muutamat ikkunat sisäpuolelta jotta saan ripustettua lisää tähtiä ikkunoihin viikonlopun aikana. 

Iloista viikonloppua!

------------

Det är alltså igen fredag och vi har roligt program att se fram emot både ikväll och imorgon. Idag ska här städas och putsas lite fönster så jag får upp fler stjärnor under helgen. 

Trevlig helg!

| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

4 kommenttia:

 1. Nää on kyllä niin kauniit ja oon ihastellut muutamassa paikassa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä näkee nyt aika paljon, mutta ovat kyllä kivat. Mukavaa sunnuntaita <3

   Poista
 2. Kauniit ovat 💖 tosi upean näköiset ja mikä hurmaava talvi aamu siellä takana kuvaus hetkellä ollut ❄💛

  Mukavaa perjantaita 💙

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään näistä kylla kovasti. Harmi vaan ettei ole enää lunta, mutta nautitaan kynttilöistä ja tunnelmavalosta sitäkin enemmän <3

   Ihanaa sunnuntaita <3

   Poista