• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


ILTAA KEITTIÖSTÄ | GOD KVÄLL FRÅN KÖKET

24.11.2016


 Jos viimeksi oltiin keittiössä aamutunnelmissa niin tänään olemme hieman hämärtyvissä iltatunnelmissa. Viikonloppu lähenee joten koti on siivottu ja melkein kaikissa ikkunoissa loistaa jokin jouluinen valo, tähti tai kynttelikkö. Muutamat amaryllikset koristavat kotia ja jos vielä huomenna kotiuttaisi muutaman hyasintin.

------------

Om vi förra gången var i köket vid tidig morgonstund är vi idag i köket vid den skymmande kvällsstunden. Helgen närmar sig och hemmet är städat och i nästan alla fönster lyser någon sorts julbelysning, en stjärna eller ljusstake. Några amaryllisar pryder bordet och kanske jag ännu imorgon ska se efter en hyacinth också. Tuo Arabian kannu on ehdottomasti minun paras kirppariostos tähän mennessä. Toinen ehdoton suosikki näin kynttilöiden aikaan on tuo kaunis kynttelikkö. Harmi vaan ettei kynttilöistä saa sitä sellaista täydellistä kuvaa näin hämärässä valossa, mutta ehkä tunnelma kuitenkin jotenkuten välittyy.

------------

Den där Arabia kannan är mitt absolut bästa loppisfynd hittills. En annan absolut favorit just nu i ljustider är den vackra ljusstaken. Synd bara att det är svårt att få den perfekta ljusbilden i sådan här skymning vi har nu, men kanske man kan ana stämningen genom bilden i alla fall.

 Torstai on meillä harrastuspäivä ja kauppapäivä. Itse jäin tällä kertaa kotiin ja nyt kun olen saanut ruokailun siivottua keittiöstä ajattelin sytyttää kaikki kynttilät ja vaan odottaa muita kotiin. 

Oikein tunnelmallista torstaita teillekin ♥

------------

Torsdag innebär hobby- och matbutikskväll hos oss. Själv stannade jag hemma ikväll och nu när jag fått middagen undanstädad i köket ska jag tända alla ljus och vänta hem de andra i familjen.

Hoppas ni också har en riktigt mysig kväll ♥

| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

4 kommenttia:

 1. Mahtavat torstai tunnelmat 💓 amaryllikset ihastuttavat enemmän ja enemmän vaikka ennen en ole niin pitänyt. Nyt on kuitenkin jo toinen menossa ❤ näyttää niin kauniilta sinullakin ❤

  Täälläkin on tänään siivottu ja huomena on jo ekstra vapaa joka on ihan luksusta vuorotyössä 🤗

  Mukavaa viikonlopun odotusta ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Minulla vähän sama juttu tuon amarylliksen kanssa, vasta viime vuonna lämpenin niille.
   Ihania vapaita sinne <3

   Poista