• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


SYKSY KESÄHUONEESSA | HÖST I SOMMARRUMMET

20.10.2016


Syyslomalla on aikaa touhuta niitä näitä yhdessä tyttären kanssa. Tänään oli vuorossa kesähuoneen syyssiivous. Siellä oli edelleen onnettoman näköiset pelargoniat ikkunoissa ja kesän pölyt lattioilla. 

------------

På höstlovet har man tid att pyssla det ena och det andra tillsammans med dottern. Idag var det dags att höststäda i sommarrummet. De stackars pelargonerna stod fortfarande ledsna och ynkliga i fönstren och på golvet låg sommarens damm kvar.

Tämä on ensimmäinen vuosi kun tätä tilaa ei ole tungettu täyteen ulkokalusteita lattiasta kattoon joten halusin ihan vähäsen tehdä kaunista syysilmettä tännekin. Tosiasiahan on ettei täällä tule vietettyä aikaa kylmillä keleillä, mutta kun vaan niin tykkään tehdä ja laittaa. Joten miksipäs sitä ei sitten voisi tehdä jos siitä itse tykkää. Elämässä pitää tehdä asioita joista nauttii vaikkakin ne olisivat vähän turhamaisia.

------------

Det här är första året som det här utrymmet inte är fyllt från golv till tak med utemöbler och därför hade jag så lust att göra lite höstfint här inne också. Fakta är nog att inte sitter vi ju här då det är kallt, men jag tycker så mycket om att få göra lite fint. Så varför inte göra det då jag själv njuter av sådant så mycket. Man ska göra sådant man tycker om här i livet, fastän det skulle vara lite onödigt.

Rautasänky ja kasvijulisteet saivat muuttaa sisälle talveksi etteivät ne kerää kosteutta ja mene piloille. Siirsimme pöydän takaisin tuohon keskelle ja mummon vanhat rottinkituolit mahtuivat hyvin molemmille sivuille. Näillä mennään kohti talvea, vähän jo odotan lumisia maisemia ja kuurankukkasia ikkunoihin.

Iloa torstaihin!

------------

Sängen fick flytta in över vintern liksom även skolplanscherna så att de inte blir fuktiga och förstörda. Vi flyttade tillbaks bordet där i mitten och mormors gamla rottingstolar fick bra plats i var sitt hörn. Så här får det nu vara över vintern, lite längtar jag redan efter snö och rimfrostiga fönsterrutor.

Torsdagsglädje!

| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

4 kommenttia:

 1. Voi että nuo sinkki lyhdyt ovat hurmaavat! 💖 kysyisinkin mistä ovat nuin ihanat löytyneet? Lyhtyjä kun ei ikinä voi olla liikaa 🤗

  Tosi kotoisan näköiseksi olet laittanut tilan, näyttää oikein ihanalle 😍

  Mukavaa loman jatkoa ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat löytö HongKongista vuosi sitten, taisivat silloin olla jopa 40% alennuksessa. Tykkään niistä itsekin kovasti :) Kiitos ja ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 2. Ja kyllä siellä varmasti tarkenee kylmemmälläkin säällä ainakin glögit nauttia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, itse asiassa juuri ajattelinkin sitä että glögit on täällä kyllä juotava jossain vaiheessa :) Mukavaa viikonloppua <3

   Poista