• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


VIELÄ NE KUKKIVAT | ÄNNU BLOMMAR DE

6.9.2016


Tuoksuherneet ja ruusut pidentävät kesän tuntua kukkimalla ahkerasti edelleen. Tosin huomasin että tuoksuherneisiin on nyt iskenyt joku home tai mikä lie mutta olen iloinen niin kauan kuin ne jaksavat tehdä nuppuja. Tuoksuherneitä laitan jos mahdollista niin vielä enemmän ensi kesäksi.

------------

Luktärterna och rosorna förlänger sommarkänslan med att blomma fortfarande. Dessvärre har luktärten fått någon form av mögel eller liknande nu, men jag är glad så länge den orkar göra knoppar och blomma. Nästa sommar får det blir ännu mer luktärter.

Viime päivinä inspiraatio on ollut vähän kadoksissa, mutta tänään tuntuu jo paljon mukavammalta ja kuviakin on taas tullut otettua vanhalla tutulla innolla ja ilolla. Välillä on kai hyvä suoda itselleen pieni tauko ja antaa aistien levätä voidakseen taas herätä uuteen kukoistukseen. Olen luonteeltani sellainen että kun johonkin ryhdyn niin teen sen täydellä sydämellä ja innostuneisuudella, enkä yleensä päästä itseäni helpolla. Olen aika vaativa itseäni kohtaan, mikä mielestäni on ihan hyvä asia kunhan vaan muistaa olla myös samassa suhteessa armollinen itseään kohtaan.

------------

Hade tappat inspirationen i några dagar, men idag känns det igen mycket trevligare och jag har fotat med samma iver och inspiration som tidigare. Ibland är det bra att ta en liten paus och lyssna på sig själv en stund för att sedan igen blomstra upp med ny inspiration. Är en person som gör allt jag börjar med fullt ut och med hela hjärtat. Kräver ibland kanske lite för mycket av mig själv, vilket jag delvis tycker är helt bra bara man kommer ihåg att i samma mån också vara försonlig mot sig själv.


Aurinko laskee yhä aikaisemmin iltaisin joten on ihanaa taas sytyttää kynttilöitä ja pallovaloja. Rakastan syysiltoja, suihkun jälkeen villasukat jalkaan ja sohvalle muhkean viltin alle telkkaria katsomaan. Mukavaa kun taas alkaa telkkarissakin pyöriä muutakin kuin pelkkiä uusintoja.

Tunnelmallista iltaa ♥

------------

Solen går ner tidigare och tidigare för varje kväll och det är så roligt att igen tända ljus och mysbelysningen om kvällarna. Älskar höstkvällar då man efter duschen får ta på yllesockor och krypa upp i soffan under en mjuk filt och titta på tv. Roligt när det igen också börjar komma annat på tv.n än oändliga repriser på gamla program.

Mysig kväll ♥


| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

6 kommenttia:

 1. Nuo Sinun kuvasi ovat aina niin utuisen suloisia, ihania ja voi mikä kimppu taas.
  Kyllä, tosiaan välillä ei inspiroidu mistään ja sitten taas tekisi mieli tarttua kaikkeen. Hyvä on välillä hengähtää!
  Syksy on niin tunnelmallista aikaa. Tykkään siitä, eikä edes räntäsade saa minua huonolle tuulelle.
  Tunnelmallista syksyn alkua 😊T.Maija (myrskyluodolle.blogspot.com)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kiitos sinulle kauniista sanoistasi <3 Upean kaunis syyspäivä oli tänään, toivottavasti sinullakin <3 Mukavaa illan jatkoa <3

   Poista
 2. Jälleen upea kimppu <3 Meillä on yöpakkaset tainneet nujertaa loput kukkijat. Voi kun tuota tuoksuhernettä jaksaisi kokeilla ensi vuonna. Niin ihana! <3
  Mukavaa päivää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos <3 Oi, teillä on jo ollut pakkasia, täällä ei vielä mutta on kai vaan ajan kysymys sekin. Tuoksuherneitä kannattaa ehdottomasti kokeilla, itsekin laitan enemmän niitä ensi vuonna :) Mukavaa iltaa <3

   Poista
 3. Tunnelma kuvissa on kyllä kertakaikkisen ihana ❤ näitä oli niin ihana katsella :) tämä aika on kyllä aivan ihanaa ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kiitos sinulle <3 ihana kuulla <3 Mukavaa illan jatkoa :)

   Poista