• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


TUULINEN LAUANTAI | EN BLÅSIG LÖRDAG

27.8.2016


 Oi, mikä tuulinen lauantai ja elokuun viimeinen viikonloppu. Monessa paikassa vietetään tänään kesän päättäjäisiä, täällä niitä emme vietä sen kummemmin kuin ihan tavallisen, rauhallisen lauantain tapaan. Odotan jo hämärtyvää iltaa jolloin voi asettua tuonne tv-huoneen sohvalle, tuoksuherneiden tuoksun keskelle ja sytyttää muutamat kynttilät.

------------

Oj, vilken blåsig lördag och sista helgen i augusti. På många håll firar man sommarens avslutning idag, här firar vi inget mer än en helt vanlig, lugn lördag. Väntar bara tills det börjar skymma ikväll och man får krypa upp i soffan där i doften av luktärterna och tända några ljus.
Aamupäivän nopean kaupunkireissun jälkeen olemme olleet vain kotona ja nauttineet vapaasta päivästä, ilman aikatauluja. Poimin sisälle pienen puutarhakimpun, vastakeitettyä kahvia ja lukematon sisustuslehti sillä aikaa kun tuuli myllertää ulkona.

------------

Efter att ha varit en sväng till stan för att uträtta lite ärenden har vi bara varit hemma och njutit av en ledig dag utan tidtabeller. Plockade in en liten "man tager vad man haver" bukett ifrån trädgården, nybryggt kaffe och ett oläst inredningsmagasin medan blåsten bullrar på utomhus. Tunnelmallista elokuun viimeistä viikonloppua ja mukavia venetsialaisia, muinaistulien öitä tai kesän päättäjäisiä jos sellaisia satutte tänään viettämään. Olkaahan varovaisia tuulessa ♥ Minä lähden nyt ulos tuonne myrskytuuleen kastelemaan kukkasia.

------------

Önskar er en riktigt mysig kväll och en trevlig venetsiad, forneldarns natt eller sommar avslutning om ni råkar fira en sådan idag. Var försiktiga i stormen ♥ Nu ska jag ut i blåsten för att vattna lite blommor.

| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

4 kommenttia:

 1. Mahtavia lauantai fiiliksiä! <3 Ja kimppu! <3

  Täällä on vietetty läheisen ristiäiset puutarhassa tuulen tuivertaessa, ihanat juhlat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Oi, ristiäiset <3 ihanaa <3 Mukavaa sunnuntaita :)

   Poista
 2. Suloiset tuoksuherneet! <3
  Täällä vietettiin venetsialaisia vähän samaan tapaan kuin teilläkin. On ihana, kun asuu maalla ja vähän kuin huvilassa, ei huvilakaudelle tarvitse hyvästejä heittää edes syksyn tullen. Tosin kynttilöistä ja hyvästä syömisestä on ihana nauttia vaikka joka päivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Olet aivan oikeassa, juuri näin ja saa nauttia kaikista vuodenajoista täällä maalla. Suloista sunnuntaita ja mukavaa alkavaa viikkoa <3

   Poista