• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


TERASSI | TERASSEN

25.8.2016


Hypätään ajassa taaksepäin lämpimään heinäkuiseen iltaan ja kurkataan meidän terassille. Löysin nämä kuvat koneelta ja ajattelin jakaa ne täälläkin vaikka kesä vetelee jo viimeisiään ja parhaimmat terassikelit ovat mennyttä. Terassi on kesällä kuin toinen olohuone meille, kaunis ja lämmin kesäpäivä vietetään yleensä täällä aamusta iltaan. Mutta miten minusta tuntuu että viime kesinä nämä tälläiset päivät ovat jääneet vain muutamaan surkean ilman takia. Vai kultaako aika vain muistoja kun tuntuu että ennen olisimme viettäneet koko kesän ulkosalla.

------------

Vi hoppar bakåt i tiden till en varm kväll i juli och tittar på terassen. Hittade de här bilderna på maskinen och tänkte att jag delar dem här också trots att sommaren redan börjar vara slut och det bästa terassvädret ett minne blott. Terassen är som ett vardagsrum för oss vackra sommardagar, här kan vi spendera en varm dag från morgon till kväll. Men varför känns det som att de dagarna blivit endast några få under de senaste somrarna. Eller förgyller tiden minnena då jag tycker att ännu för några år sedan satt vi här ute hela sommaren.
Erityisen iloinen olen siitä että visio tuosta pergolasta tuli juuri sopivassa kohtaa terassin rakennusvaihetta jolloin saimme sen toteutettua. Jätimme myös kaiteen alkuperäisen pienen terassin ympärille sillä se yhdessä pergolan kanssa tuo terassille sellaisen mukavan huonemaisen vaikutelman. Haaveissa on jo vuosia ollut joku ihana löhöämiseen sopiva sohvakalusto tuonne pergolan alle, Ulkokalusteet ovat vaan nin älyttömän arvokkaita että jatkamme haaveilua.

------------

Speciellt glad är jag över att vi fick idén om pergolan medan vi byggde terassen och i ett sådant skede att det ännu gick att förverkliga. Vi valde också att lämna kvar staketet till den lilla ursprungliga terassen. Det bildar en trevlig känsla av olika rum tycker jag tillsammans med pergolan. Vi drömmer om ett skönt soffmöblemang där under pergolan, men eftersom dom kostar så mycket får vi fortsätta att drömma.
Tänä vuonna ruukkuihin valikoitui vähän milloin mitäkin kesäkukkia, alkuperäisenä ajatuksena oli enemmän hyödyllisiä ruukkukasveja kuten mansikka ja yrttejä mutta jotenkin sekin projekti jäi sitten vähän kesken. Ensimmäistä kertaa koskaan minulla on lankaköynnöstä ja se on todella kiitollinen kasvi joten sitä hankin varmaan jatkossakin. Otin meidän tulikorin käyttöön myös näin kesällä, ajatuksena oli että lanka köynnös olisi luikerrellut ruosteisen korin ympäri mutta ei sekään ihan onnistunut. 

------------

I år blev det lite olika sorter av sommarblommor i krukorna. Hade från början tänkt mig mer nyttoväxter som jordgubbe och örter, men det blev liksom litet på hälft med den saken. Har för första gången "hjärtan på tråd" grönväxten som sommarblomma och den är verkligen tacksam så det blir säkert av den i framtiden också. Tog eldkorgen i bruk som blomkruka och hade tänkt att växten skulle ha slingrat sig vackert runt den rostiga korgen, men den valde att vilja spreta åt alla håll i stället.

Äitienpäiväruusu sen sijaan onnistui ja on kasvanut aivan uskomattoman valtavaksi. Se on niin kaunis ja juuri nyt nuo kaikki ylimmät nuput kukkivat. Eli ruusuja voi huoletta ehkä ensi vuonnakin istuttaa ruukkuihin. 

Kohta puolin täytyy kai kunnostautua taas kuvaamaan enemmän sisällä kun syksy saapuu mutta nautitaan vielä näistä ulkokuvista niin kauan kuin se on mahdollista. Täällä torstai jatkuu viikkosiivouksen parissa ja myöhemmin on vuorossa tyttären tanssitunti ja ruokaostosten tekoa.

Mukavaa torstaita!

------------

Min lilla morsdagsros har vuxit sig enorm och den är så vacker, just nu blommar alla knopparna högst uppe. Det får nog bli mer rosor i krukor nästa sommar.

Snart får jag börja fota mer inomhus då hösten kommer, men tills dess njuter vi av livet utomhus så länge det är möjligt. Här fortsätter torsdagen med veckostädning och senare blir det dans för dottern och matbutiken för mig.

Trevlig torsdag!

| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

6 kommenttia: