• Yhteydenotot sähköpostitse.
    Kontakt via email.


  • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
    Du kan följa Sommarbacka också här:

    Pinterest
    Facebook
    Instagram
    Bloglovin
    Blogit.fi




  • Tervetuloa Sommarbackaan

    Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

    Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

    Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


    Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

    Välkommen till Sommarbacka

    Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

    Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

    Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


    Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


OHJE MUSTIKKAPIIRAKKAAN | RECEPT PÅ BLÅBÄRSPAJEN

12.8.2016


No niin, nyt olisi luvassa vihdoin ja viimein paljon kyselty ja lupaamani mustikkapiirakan ohje. Alkuperäisen ohjeen löysin täältä .

------------

Så där, nu är det äntligen dags för receptet på blåbärspajen som många frågat efter och som jag lovat dela här på bloggen. Ursprungliga receptet hittade jag här.


MUSTIKKAPIIRAKKA

Taikina:

150 g voita
1 dl sokeria
1 tl leivinjauhetta
3-3,5 dl vehnäjauhoja

Täyte:

n. 5-6 dl tuoreita mustikoita
2,5 dl ranskan kermaa (creme fraiche)
1 kananmuna
0,5 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria


Lämmita uuni 175 asteeseen. Sekoita pohjataikinan kaikki ainekset keskenään ja painele taikina vuokaan (n. 22-24 cm). Sekoita täytteen ainekset keskenään ja kaada täyte piirakkapohjan päälle. Paista uunin keskitasolla noin 40-50 minuuttia. Anna piirakan hieman jäähtyä ennen tarjoilua. 


Makoisaa perjantaita!

------------

BLÅBÄRSPAJ

Pajdeg:

150 g smör
1 dl socker
1 tsk bakpulver
3-3,5 dl vetemjöl

Fyllning:

ca. 5-6 dl färska blåbär
2,5 dl creme fraiche
1 ägg
0,5 dl socker
1 tsk vaniljsocker


Värm upp ugnen till 175 grader. Rör ihop pajdegen och platta ut den i en form (ca. 22-24 cm). Blanda ihop alla ingredienserna i fyllningen och häll den över pajskalet. Grädda pajen i mitten av ugnen ca. 40-50 minuter. Låt pajen svalna litet innan servering.


God fredag!

| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

6 kommenttia:

  1. Mä tykkään just tämmösistä piirakka ohjeista, tätä vois tehä.
    Osallistu Riviera Maisonin pyyhkeiden arvontaan mun blogissa,

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä helppo ja hyvä ohje :) Kaunista viikonloppua <3

      Poista
  2. Tuo on varmasti todella hyvää :) namskis :)

    Täytyy ottaa ylös jos johonkin hyvään hetkeen pyöräyttäisi :) meillä kun muuten ei kananmunaa voi käyttää :)

    Ihanaa iltaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä helppo ja hyvä ohje :) Ai niin, teillä ei pystytty kananmunaa käyttämään. Tässä sitä ei varmaan oikein voi poiskaan jättää sillä silloin se ei sido tuota täytettä.

      Mukavaa viikonloppua <3

      Poista
  3. Oi miten kaunis ja makoisan näköinen piirakka <3
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä oikein maukas ja helppo tehdä :) Mukavaa viikonloppua sinnekin <3

      Poista