• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


ELOKUUN ILLAT | AUGUSTIKVÄLLAR

7.8.2016


Miten päivät voikaan aina kulua niin äkkiä? Taas on jo myöhäinen ilta kun ehdin tänne blogin puolelle. Toivottavasti teidän viikonloppunne on sujunut mukavasti ja olette saaneet nauttia elokuisista illoista. Meidän viikonloppumme on mennyt jälleen kerran aivan liian nopeasti mutta on ollut aivan ihana ja ikimuistoinen viikonloppu.

------------

Hur kan dagarna gå så här fort alltid? Igen är det sent på kvällen när jag äntligen hinner titta in här på bloggen. Hoppas ni haft ett skönt veckoslut med vackra augustikvällar. Här gick det igen alldeles för fort, men det har varit ett väldigt fint och oförglömligt veckoslut.


Viikonloppuun mahtui mm. musiikkia useampaan otteeseen. Kaupungissa järjestettiin Porvoon Popfest tapahtuma jossa esiintyi osa Suomen eturivin artisteista ja tyttären kanssa kävimme kuuntelemassa Robinia. Viikonlopun paras asia oli kuitenkin kauan odotettu ensitapaaminen suloisen veljentyttären kanssa, voi suloisuus sitä pientä prinsessaa ♥

------------

Vårt veckoslut innehöll bl.a. musik. I staden ordnades Porvoon Popfest där många av landets främsta artister uppträdde och för oss blev det en konsert med Robin tillsammans med dottern. Det finaste under veckoslutet var ändå att vi äntligen fick träffa min söta brorsdotter för första gången. Åh, en sådan liten, söt prinsessa ♥


Pimenevät elokuiset illat houkuttelevat sytyttämään koristevalot ja kynttilät kasvihuoneeseen. Onneksi olemme saaneet nauttia suhteellisen lämpimistä elokuisista illoista jolloin valot luovat kaunista tunnelmaa. 

------------

De mörka augustikvällarna inspirerar till att tända ljusslingorna och ljusen i växthuset. Som tur har kvällarna varit ganska ljumma och då är det extra mysigt med mysbelysning.

 Niin se alkaa arki lähestymään meilläkin. Mies palaa huomenna töihin kesäloman jälkeen ja reilun viikon kuluttua alkaa jo koulutkin. Miten tämän repsahtaneen vuorokausirytmin saisi takaisin ruotuun? 

Tunnelmallista myöhäisiltaa!

----------

Så börjar vardagen närma sig även hos oss. Mannen går tillbaks på jobb imorgon efter sommarsemestern och efter drygt en vecka börjar skolorna igen också. Undrar bara hur man skall få någon ordning på den här upp och nervända dygnsrytmen igen?

Mysig kväll!

| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

6 kommenttia:

 1. Ihanan tunnelmallisia kuvia!! Voi kunpa niitä lämpimiä, hämärtyviä iltoja riittäisi elokuussa. Täällä hieman pohjoisemmassakin. On niin ihana sytytellä lyhtyjä ja kynttilöitä, sekä sisälle että ulos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos Sanna <3 Totta, minäkin toivon että ainakin elokuu olisi vielä kesäisen kaunis ja illat lämpimät. Tunnelmallisia elokuun päiviä sekä iltoja sinulle <3

   Poista
 2. Lämpimät onnittelut tuoreelle tädille <3 voi kuinka ihanaa <3

  Selasin kuvat uudelleen läpi ja ihastelin tuota valloittavaa tunnelmaa ja ihanaa syksyistä kimppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sydämellinen kiitos <3 Pikkuinen on niin ihana <3

   Kaunis kiitos myös että tykkäsit kuvista ja tunnelmasta <3 Kaunista tiistaita <3

   Poista
 3. Nämä kuvasi ovat toinen toistaan ihanampia ja tunnelmallisempia. Huomasin että hymyilen kun luen tätä kaunista postausta :D etsin tuollaista ohutta valonauhaa, osaatko neuvoa mistä saisin sellaisen tilattua. Ihanaa ja tunnelmallista elokuuta, täällä mamma vielä toipuu tunteikkaasta ja kauniista hääjuhlasta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, ihana ja sydämellinen kiitos sinulle <3 Tuo valoketju on tosi kiva juuri kun sen on niin siro. Tilasin sen viime syksynä www.lifestylenordic.fi Uskoisin että nyt syksyllä tulee taas hyvät valikoimat erilaisia valosarjoja kauppoihin.

   Oi teillä oli häät viikonloppuna, miten ihanaa ja uskon että se on varmasti erittäin tunteikasta kun oma lapsi menee naimisiin <3 Onnea tuoreelle avioparille sekä teille vanhemmille myös <3

   Muistin juuri sen mustikkapiirakan, ohjetta tulossa lähipäivinä :)

   Kaunista päivää sinulle <3

   Poista