• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


PIENI KEITTIÖPUUTARHANI | MIN LILLA KÖKSTRÄDGÅRD

22.7.2016


Hei näin perjantaina!

Olen ihan unohtanut näyttää teille minun pientä keittiöpuutarhaa, tai itse asiassa halusin kuvata sen vasta nyt kun siellä on jotain muuta kuin mustaa multaa näytettävänä. Olimme aika myöhään liikenteessä sen kanssa ja sain kylvöt tehtyä vasta juhannuksena mutta kivasti kaikki on siellä lähtenyt kasvuun.

------------

Hej så här på fredagen!

Har alldeles glömt att visa er min lilla köksträdgård, eller ville ta bilder på den först nu då det finns något att visa, annat än svart mylla. Vi var ju väldigt sent ute med den och jag sådde fröna först vid midsommar men fint har det grott och vuxit till sig där.
 Heinäseipäistä rakennetussa kiipeilyseinässä viihtyvät avomaankurkut. Kurkkujen lisäksi laatikoissa kasvaa sipulia, retiisiä, tilliä, pinaattia ja vähän yrttejä. Olen reunustanut laatikot matalakasvuisilla kehäkukilla, saa nähdä ehtivätkö puhjeta kukkaan ennen syksyn tuloa.

------------

I spaljén som vi byggt med hjälp av hösnejsor växer frilandsgurka. Förutom gurka finns det lök, dill, rädisor, spenat och lite olika örter i lådorna. Kring kanterna har jag planterat ringblommor, få se om dom hinner blomma innan hösten är här.

Kovin pieniähän nämä laatikot ovat mutta näin aluksi oikein sopivat, katsotaan sitten jos tulevaisuudessa täytyy laajentaa tätä keittiöpuutarhaa. 

Täällä on kovin pilvistä tänään joten uskon että suuntaamme kohti Helsinkiä tänään samalla kun viedään tyttären yökylävieras kotiin. Joka kesäinen perinteinen päivä Helsingissä, vähän sisustuskauppoja ja kaupungin sykettä.

Nauttikaa päivästä ja toivottavasti teillä muilla paistaa aurinko!

------------

Lådorna är nog ganska små men så här till en början är de alldeles lagom, vi får se om vi i framtiden får bygga ut köksträdgården.

Här har vi en mulen dag idag, tror vi ska ta oss in till Helsingfors snart samtidigt som vi skjutsar hem dotterns kompis som varit här övernatten. Vi brukar varje sommar ta en dag i Helsingfors, lite inredningsaffärer och storstads luft.

Njut av dagen, hoppas solen skiner hos er.

| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

4 kommenttia:

 1. Ihana oma pikku puutarha <3 juuri minun makuuni :) ja kuinka ihanasti olet saanut kaiken kasvamaan :) tosi upeaa :)

  Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On niin mukavaa seurata miten kaikki lähtee kasvuun ja odotus palkitaan kun voi kerätä jotain satoakin :) Mukavaa alkavaa viikkoa <3

   Poista
 2. Ihana pieni keittiöpuutarha! Voi itsellänikin on vain kaksi laatikkoa. Ehkä ensivuonna lisää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon että täälläkin joudutaan tulevaisuudessa laajentaa muutamalla laatikolla :) Mukavaa alkavaa helle-viikkoa <3

   Poista