• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


SATEEN JÄLKEEN.. | EFTER REGN..

17.6.2016

..paistaa aurinko ♥

Päivä alkoi vesisateella mutta iltapäiväksi sade väistyi ja pilvipeite repesi upeaan auringonpaisteeseen. Aloitimme aamupäivän tyttären kanssa leipoen ja iltapäiväksi saimmekin kattaa mehukestit ulos terassille. Nämä ovat juuri niitä elämän tärkeimpiä hetkiä, paljon ei tarvita saadakseen sen ihanan kesätunnelman.

------------

..kommer sol ♥

Dagen började med regn men till eftermiddagen hade regnet dragit förbi och molntäcket sprack upp till vackert solsken. Vi började dagen med att baka och till eftermiddagen fick vi duka upp till saftkalas på terassen. Det här är de små och mest betydelsefulla stunderna i livet, mycket behövs inte för att få den där sköna sommarkänslan.
Olen luonteeltani todella kova murehtimaan ja huolehtimaan asioista, usein sellaisista joihin ei kuitenkaan voi mitenkään vaikuttaa. Yritän oppia nauttimaan tästä hetkestä ja etenkin elämään tässä hetkessä, sillä elämä on tässä ja nyt ja se riittää, vähän kuten Juha Tapiokin laulaa.

------------

Brukar ofta oroa mig och fundera på saker, ofta sådana saker man ändå inte själv kan påverka så jag försöker lära mig att mer och mer leva i nuet. Livet är här och nu, just den här stunden.
Juuri nyt on viikon paras päivä, eli perjantai ja meillä sitä juhlistetaan katkarapuvoileivillä, ehkä tilkalla kuplivaa ja sen päälle lämmin sauna. Viikonloppuna juhlistetaan veljentytön syntymäpäiviä ja  muuten vain nautimme kesäpäivistä, satoi tai paistoi, kesä on mielentila.

Kesäisen kaunista viikonloppua!

------------

Just nu har vi veckans bästa dag, fredag, och det ska vi fira med räksmörgåsar, kanske ett glas bubbel och en varm, skön bastu på det. Under veckoslutet ska vi fira min brorsdotter som fyller år och förövrigt ska vi bara njuta av sommardagarna, oavsett om det regnar eller är sol. 

Önskar er ett somrigt och vackert veckoslut!

| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

2 kommenttia:

 1. Voi nam, tosca piirakkaa! :-) En ole pitkään pitkään aikaan tehnyt // syönyt. Yhteen aikaan se oli aivan vakio :-) Nams!

  Kaunista viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ollut minäkään moneen vuoteen tehnyt/syönyt, jostain vaan nyt iski inspis tehdä sitä pitkästä aikaa. Tunnelmallista iltaa sinulle <3

   Poista