• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


KUN ULKONA MYRSKYÄÄ | NÄR DET STORMAR UTE

18.6.2016

Hui, mikä kesämyräkkä ulkona. Mikä on silloin parempaa kuin sytyttää kynttilät ja nauttia jotain erityisen herkullista iltapalaa. Onni on ihana aviomies joka on innostunut kokkaamisesta ja tutkii aina uusia reseptejä kokeiltavaksi. 

------------

Usch, vilken sommarstorm det är ute. Vad passar sig då bättre än att tända några ljus och äta något extra gott till kvällsmål. Lycka är att ha en make som vill pröva nya recept och deltar i att koka och kocka.Yhteistyöllä tänään keittiössä syntyi suolainen piirakka joka on täytetty aurajuustolla ja pinaatilla, päälle parsaa ja prosciutto-kinkkua sekä tilkka punaista lasiin. Täällä jatketaan tunnelmointia sillä aikaa kun myrsky kolistelee nurkissa ja sade piiskaa ikkunoihin. Olen onnellinen että pionit ovat vielä nupulla jotta ne selviävät tästä myräkästä.

Tunnelmaa teidänkin iltaanne!

------------

Idag blev det en saltig paj, fylld med ädelost och spenat, utanpå sparris samt prosciutto-skinka. Här fortsätter vi kvällsmyset medan stormen bullrar på ute och regnet piskar mot fönstren. Är glad att pionerna inte ännu slagit ut i blom så att de hoppeligen klarar sig igenom detta oväder.

Mysig kväll till er alla också!

| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

3 kommenttia:

 1. Myrskyiltana on kiva tunnelmoida sisällä kynttilöitä poltellen. Ihana tunnelma teillä onkin ollut kauniisti katettujen herkkujen parissa.
  Mukavaa sunnuntai-iltapäivää! (myrskyluodolle.blogspot.com)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kyllä, kesäilloissa on se oma tunnelma kun ulkona sataa vettä. Mutta onneksi tänään paistoi taas jo aurinko <3 Kaunista juhannusviikkoa sinulle <3

   Poista
 2. Myrskyiltana on kiva tunnelmoida sisällä kynttilöitä poltellen. Ihana tunnelma teillä onkin ollut kauniisti katettujen herkkujen parissa.
  Mukavaa sunnuntai-iltapäivää! (myrskyluodolle.blogspot.com)

  VastaaPoista