• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


KAATOSATEINEN MAANANTAI | ÖSREGN PÅ EN MÅNDAG

27.6.2016

 Kyllä ilmat voi muuttua kertaheitolla, eilisen helteet olivat tänä aamuna muisto vaan. Ulkona puhalsi myrskytuulet ja melkein koko päivän on satanut kaatamalla. Sadekuurot tulivat sellaisella voimalla että sääliksi käy puutarhan kukkasia, muutamat pionit ehdin käydä pelastamassa ennen pahimpia sateita.

------------

Tänk så fort vädret kan ändra från tropisk värme till kalla stormvindar och ösregn. Saknar gårdagens ljuva värme och regnet har fullkomligen öst ner med sådan kraft att jag tycker synd om alla blommor i trädgården, som tur hann jag rädda in några pioner innan det värsta regnet.
 Löysin nämä kuvat koneelta, ovat viime viikolta mutta sopivat tunnelmaltaan myös tähän iltaan. Kaikki on olohuoneessa myös ennallaan kuvien kaltaisesti, ainoastaan pionit maljakossa ovat vaihtuneet uusiin. Tunnetusti meillä ei paljon muu vaihdu kuin kukat maljakossa.

------------

Fann dessa bilder på maskinen, de är från förra veckan men passar ju lika bra idag också. Allt i vardagsrummet är precis lika fortfarande, endast pionerna är utbytta till nya. Här ändras som bekant inte mycket mer än blommorna i vasen.
Juuri nyt tuntuu että kesä juoksee taas aivan liian nopeasti, kesäkuun viimeinen viikko on jo nyt. Jotenkin tuntuu jo hieman haikealta että päivät alkavat lyhentyä, mutta toisaalta, onhan tätä kesää onneksi vielä runsaasti jäljellä. Nautitaan ja toivotaan että kohta taas puhaltavat lämpimät kesätuulet.

Tunnelmallista sadeiltaa!

------------

Just nu känns det att sommaren rusar fram alldeles för fort, redan sista veckan i juni. På ett sätt känner jag mig redan nu lite ledsen över att dagarna börjar bli kortare, men visst har vi ju mycket sommar kvar ännu, som tur är. Nu ska vi njuta och hoppas på att det snart igen blåser ljumma sommarvindar.

Mysig kväll!

| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

2 kommenttia:

 1. Onneksi juhannus saatiin viettää pääosin kauniissa säässä! :-) Harvinainen ilo :-)
  Itse olen nauttinut tästä tämän päivän sateesta, tunnelmointi päivät auringon väliin ovat aina itselle tervetulleita :-) Lienee varmaan johtuvan lempparivuoden ajasta, syksystä :-)

  Mukavaa iltaa! <3

  Ps. Kuvat.... <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, sadepäivät ovat tervetulleita aina säännöllisin väliajoin, niin oman kuin luonnon puolestakin. Nyt paistaa taas kauniisti aurinko ja on ihana kesäpäivä. Mukavaa sellaista sinulle <3

   Poista