• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


KAUNEINTA JUURI NYT | SOM VACKRAST JUST NU

9.5.2016

 Luonto on puhjennut kukkaan, tai suorastaan melkein räjähtänyt sillä niin uskomattoman nopeasti kaikki muuttui vihreäksi ja vehreäksi. Mielestäni juuri nyt on yksi vuoden kauneimmista ajoista. Vehreys on raikkaan tuoretta ja tuo vihreä sävy lehdissä on niin kaunis.

------------

Naturen har spruckit ut i blom, eller snarare nästan exploderat för så fort har allting blivit grönt och fylligt där ute. Enligt mig är det en av de allra vakraste tiderna just nu. Allting är så fräscht och grönt, den gröna färgen på löven är så vacker. Melkein toivoisi että voisi painaa pause-nappulaa ja pysäyttää ajan juoksun hetkeksi jotta ehtii rauhassa nauttia tästä kauneudesta ja valoisuudesta. Elämä on siirtynyt suurimaksi osaksi ulos ja näky on sen mukainen täällä sisällä. Sisätilat kaipaisivat suursiivousta mutta ehtiihän sitä myöhemminkin. Sama koskee valokuvia, niitä olisi vaikka kuinka sekä uudesta kesähuoneesta että kasvihuoneesta ym. jos vaan malttaisi istua alas käymään kuvia läpi. 

Kaunista viikon jatkoa!

------------

Nästan så man önskar det gick att trycka på paus-knappen och stanna tiden en liten stund så man hinner njuta och ta in allt det vackra. Livet har flyttat ut nästan helt och hållet och här inne ser det ut efter det. Skulle behövas en storstädning men man hinner väl med det senare också. Samma gäller bilderna, har så mycket bilder på både nya sommarrummet och växthuset mm. bara jag skulle ge mig ro att sitta ner och gå igenom dem.

Vacker fortsättning på veckan!

| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

6 kommenttia:

 1. Kauniit kuvat <3 Hyvin samanlaisissa tunnelmissa ollaan täälläkin :) Viime päivät ovat kuluneet ulkona ja vasta tänään vähän viileämpänä päivänä päätin aloittaa kodin kevätsiivouksen. Parhaat päivät pitää ehdottamasti viettää ulkona!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Juuri näin, kauneimmat päivät kannattaa viettää ulkona ja siivota sisällä sitten kun sataa ja on pilvistä :) Minäkin sain eilen siivottua kun ilmat viilenivät täälläkin.

   Poista
 2. Aivan ihana kevät fiilis kuvissa <3 näistä sai hymyn matkaan :) nautitaan näistä upeista päivistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla jos kuvista välittyi kevään ilo :) Nautitaan <3

   Poista