• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


TUSKIN MALTAN ODOTTAA | KAN KNAPPT VÄNTA

29.4.2016

 Kuten taisin jo jossain vaiheessa mainita niin yksi tämän kevään projekteja on leikkimökin pieni päivitys ja kasvojenkohotus. Tytär on kasvanut ja mieltymykset sekä tarpeet muuttuneet. Tämä toive leikkimökin muutokseen tuli tyttäreltä itseltään ja hän toivoo leikkimökistä enemmän kesähuonetta jossa voi ystävien kanssa pelata, askarrella ja vaan olla rennosti. Itse pidän hyvin tärkeänä että tällaiset toiveet tulevat lapselta itseltään, itse haluan vaalia lapsuutta joka tuntuu aina vaan valitettavasti lyhenevän.

------------

Som jag redan tidigare sa i något skede så är ett av vårens projekt att fräscha upp lekstugan och göra om lite där. Dottern har vuxit och smaken samt behoven ändrats. Det är fullständigt dotterns egen önskan att göra om lekstugan mer till ett sommarrum där hon kan vistas med sina vänner, pyssla och spela spel. Personligen tycker jag att det är väldigt viktigt att sådana här initiativ kommer från barnet själv för helst vill jag behålla barndomen så lång som möjligt men tyvärr verkar den bli kortare och kortare hela tiden.

Viime viikonloppuna saatiin leikkimökki tyhjennettyä ja mies purki pois kiinteän penkin yhdeltä seinustalta. Sen tilalle on tulossa tuo kuvissa näkyvä rautasänky jonka löysin tori.fi:stä. Aikaisempi kiinteä penkki oli turhan kapea ja kova leppoisaan löhöilyyn joten nyt saadaan kunnon pehmeä paikka jossa voi ottaa vaikka päivänokoset. Leikkikeittiö siirretään leikkimökin ulkopuolelle nurkan taakse sillä uskon että pienempien serkusten sekä vieraiden kyläillessä se tulee edelleen olemaan ahkerassa käytössä.

------------

Förra veckoslutet fick vi lekstugan tömd och mannen rev bort den platsbyggda bänken som satt på ena väggen. Där bänken var tidigare ska nu järnsängen som syns på bilderna stå, den fyndade ja på tori.fi. Bänken var onödigt smal och hård för bekvämt sommarmys, men nu får vi en mjuk och skön plats där man kan ta en tupplur om man vill. Lekköket flyttar vi utomhus bakom knuten för jag tror att det fortfarande kommer att användas flitigt då mindre kusiner och gäster kommer på besök. Kuvissa näkyy sitä tunnelmaa mitä sinne haen ja tämä projekti on tarkoitus toteuttaa niillä tavaroilla mitä jo ennestään löytyy kotoa. Toivottavasti viikonlopun aikana ilmat sallivat meidän jatkaa töitä että pääsemme listoittamaan ja maalaamaan. En nimittäin malta odottaa sitä kaikista mukavinta vaihetta, eli varsinaista sisustamista. 

------------

På bilderna syns den känslan som jag är ute efter och det är meningen att detta projekt ska förverkligas genom att använda saker som vi redan har ifrån tidigare.  Jag hoppas att vädret tillåter oss fortsätta jobba på lektugan under veckoslutet. Det fattas lite lister och så ska allting målas. Jag kan knappt vänta till det roligaste skedet börjar, nämligen att inreda.

| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

8 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää tämä sneakpeek :) lopputulosta sitten innolla odotetaan :) tosi sievä <3

  Mukavaa vapun aikaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Innolla odotan itsekin lopputulosta jo hieman malttamattomana :) Hauskaa vappua sinne myös <3

   Poista
 2. Kauniilta näyttää! <3 Mukavaa viikonloppua ja vappua sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 ja kiitos samoin sinne teillekin :)

   Poista
 3. Kiva muutos ♡ Lopputulosta odotellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kova kiire olisi jo päästävä sisustamaan :) Hauskaa vappua :)

   Poista
 4. Todella kauniin näköistä! <3
  Meillä tapahtui sama muutos pari kesää sitten. Nyt leikkimökki on koko perheen kesähuone ja toimii myös ulkosaunan pukuhuoneena. Valitettavasti talvisin joudumme pitämään sitä ulkokalusteiden varastona. Välillä tulee harmitus, kun leikkimökkiä ei voi sisutaa esim. jouluiseksi. Mutta talvisin hyötykäyttö menee kauneuden edelle. Ja todellisuudessa, ei siellä kylmässä mökissä kukaan talvella olisikaan.
  Jään innolla odottamaan kesähuoneen sisustusta..
  Iloista Vappua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ihana kuulla ja toivottavasti laitat kesän tullen kuvia blogiin teidän kesähuoneesta, niitä on niin kiva ihailla. Meillä juurikin samat suunnitelmat että siitä tulisi koko perheen kesähuone. Valitettavasti meilläkin leikkimökki toimii talvisin ulkokalusteiden säilytyspaikkana. SEharmittaa minuakin, mutta kuten sanoit niin tuskin kukaan siellä kylmässä istuisi, mutta kun olisi niin kiva sisustaa kuitenkin :)
   Mukavaa ja toivon mukaan aurinkoista vappua <3

   Poista