• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


PERJANTAIN KAUNEIMMAT | FREDAGENS VACKRASTE

15.4.2016


 Keittiön pöytää koristaa vuoden odotetuin ja kaunein kukkakimppu. Tiedätte ne kevään ensimmäiset valkovuokot joita on ihan pakko saada poimittua vaikka varret ovat vielä niin lyhyet että kynnenaluset ovat täynnä multaa kotiin tultaessa.

------------

På köksbordet står en av de mest efterlängtade och vackraste blombuketter man kan tänka sig. Ni vet, de där allra första vitsipporna som ännu är så små och korta, men ändå måste man plocka dem så att man har fullt med muld under naglarna.
 Masut on täytetty kevään herkulla, eli milläs muullakaan kuin parsalla. Varma kevään merkki on parsaniput kauppojen vihannesosastoilla. Tein meille aikuisille parsarisottoa, tyttärelle se ei oikein maistu niin hän sai eilistä siskonmakkarakeittoa.

------------

Magarna är mätta av vårens godsak, sparris. Ett säkert vårtecken är då man hittar buntar med sparris på butikernas grönsaksavdelning. Jag lagade oss vuxna en god sparrisrisotto till middag, dottern är inte så förtjust i det så hon fick gårdagens siskonkorvsoppa istället.
 Nyt olo on väsynyt ja onnellinen hyvän ruoan jälkeen ja perjantai-iltaan kuuluu sauna sekä The Voice of Finland telkkarista.

------------

Nu känner man sig så där lyckligt trött som man blir av god mat, snart blir det bastu och sen The Voice of Finland på teven.

 Viikonlopulle ei ole sen kummempia suunnitelmia, rauhallista kotoilua ja ulkoilua. Mies on vuorostaan ollut kovassa flunssassa melkein koko viikon. Nyt saunaan ja sitten fredagsmyysit saa alkaa.

Kaunista viikonloppua <3

------------

Inga planer inför veckoslutet, bara vara och njuta av stunden. Mannen har i sin tur varit riktigt ordentligt förkyld nästan hela veckan. Nu blir det bastu och sedan kan fredagsmyset börja.

Vackert veckoslut <3

| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

2 kommenttia:

 1. Oi että <3 olet jo valkovuokkoja nähnyt :) itse eilen vasta ihastelin sinivuokkoja ensi kertaa :) ovat ne vaan aivan ihania :)

  Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne niin ihania, sinivuokkoja täällä ei juurikaan näy, harmi sillä niin kauniit ne ovat myös.
   Mukavaa viikonloppua sinullekin <3

   Poista