• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


MEIDÄN LAUANTAI | VÅR LÖRDAG

9.4.2016

 Mukavaa lauantai-iltaa!

Tämä päivä ja itse asiassa koko viikko on hujahtanut aivan liian nopeasti. Alkuviikko oli omalta osaltani hieman alavireinen kun sitkeä flunssa vaivasi ja vei äänen muutamaksi päiväksi. Loppuviikosta kotikin oli sen näköinen ettei täällä kukaan pahemmin ollut tehnyt muuta kuin aivan välttämättömimmät kotiaskareet.

------------

Mysig lördagskväll!

Den här dagen liksom hela veckan har gått alldeles för fort. Början av veckan var litet tröttsam för min del då förkylningen var seg och jag var utan röst i några dagar. I slutet av veckan såg det ut här hemma också som att ingen just gjort något annat än de allra nödvändigaste hushållssysslorna. Eilen iski ihan älytön siivousvimma ja melkein kaikki viltit, tyynynpäälliset ja sohvanpäälliset sai kierroksen pesukoneessa ja pölyt kyytiä. Nyt on taas koti järjestyksessä ja raikas tuoksu täyttää huoneet. Huomasin muuten tässä eräänä päivänä että pyykit kuivuvat jo ulkona päivän aikana, se jos jokin on aika mahtavaa, tuoksusta puhumattakaan. Pitkästä aikaa tuoreita viikonloppukukkia maljakoissa myöskin. Meillä ei sisustuksessa juuri paljon muut asiat muutu kuin tyynyt sohvilla ja kukat maljakossa, mutta se taitaa olla ainoastaan aika hyväkin juttu sillä se kai kertoo sen että on löytänyt itselleen sopivimman tyylin.

------------

Igår fick jag inspiration och ork till att ta itu med en ordentlig vårstädning. Nästan alla textilier som kuddar, filtar och sofföverdragen fick sig en tur i tvättmaskinen och nu doftar det fräscht och rent i alla rum igen. Upptäckte här en dag att byket torkar redan ute under dagen, det om något är ju bara så härligt, för att inte tala om doften. Komponerade mig själv en liten fredagsbukett också. Hos oss är det nog nästan endast kuddarna i soffan och blommorna i vasen som förändras här hemma, men det är väl egentligen endast en posotiv sak eftersom det väl betyder att man hittat sin egen stil som man trivs bäst med.

Tänään olemme olleet ainoastaan kotona koko päivän, ei edes käyty ruokakaupassa. Tällaiset kotoilupäivät ovat mielestäni parhaita. Viime viikonloppuna mies oli reissussa joten tämä tulikin oikein tarpeeseen, saada olla vain perheen kesken. Kävi meillä kyllä vieraita ja tytär kävi kaverin luona ja nyt ilta jatkuu näissä maisemissa eli tuolla tv-huoneen puolella.

Nauttikaa illasta!

------------

Idag har vi bara varit hemma, behövde inte ens åka till matbutiken. Älskar sådana här hemmadagar. Förra veckoslutet var mannen bortrest så det var på sin plats med familjemys detta veckoslut. Vi hade nog besök av lite gäster och dottern var iväg till en kompis. Nu fortsätter kvällen här i tv-rummet.

Njut av kvällen!


| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

2 kommenttia:

 1. Erittäin sieviä kuvia ja tunnelmia lauantaistanne <3 tykkään :)

  Mukavaa viikonlopun jatkoa <3

  VastaaPoista