• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


KAUNIS PÄIVÄ | EN VACKER DAG

11.4.2016

 Myös pilvinen päivä voi olla hyvin kaunis vaikka yleensä kauniilla päivällä tarkoitetaan juurikin aurinkoista sellaista. Myönnän kyllä kuitenkin että aurinko ja sininen taivas houkuttelee ulkoilemaan ihan eri tavalla kuin harmaa ja pilvinen sää. Viime lauantaina aurinko pysyi tasaisen pilvipeitteen takana koko päivän, mutta siitä huolimatta lähdimme ulos pihahommiin jo heti aamusta.

------------

Också en mulen dag kan vara väldigt vacker även om man ofta syftar till soligt väder då man talar om en vacker dag. Medger nog att sol och klarblå himmel lockar ut betydligt mer än en grå och mulen dag. På lördagen höll sig solen bakom ett tjockt molntäcke hela dagen, men trots det gick vi ut för att pyssla i trädgården genast efter frukosten.
 Maisemassa ulkona vallitsi jotenkin ihana rauhallisuus. Ruskehtavassa nurmikossa, multaisissa kukkapenkeissä ja lehdettömissä puissa sekä pensaissa on jotenkin seesteinen ja rauhallinen tunnelma. Ehkä se johtuu siitä että tiedostan niiden kohta suorastaan räjähtävän väriloistoon.

--------------

Naturen är på något sätt så lugn och fridfull en mulen vårdag. Den bruna gärsmattan, de muldiga blomrabatterna och de lövfria träden samt buskarna är på något sätt rogivande. Kanske det beror på vetskapen om att allting där ute alldeles snart kommer att explodera ut i en otrolig färgprakt. Kaunista on myös kuunnella kuinka saari herää eloon taas talven jälkeen, liikenne vilkastuu ja luonto täyttyy lintujen konserteista sekä lokkien kirkunasta. Kahvitauko haravoimisen lomassa kynttilöiden täyttämässä kasvihuoneessa. Jälleen kerran päällimmäisenä tunteena suuri kiitollisuus elämästä ja siitä että saa kokea sekä aistia tämän ihanuuden rakkaiden ihmisten ympäröimänä.

Ihanaa alkanutta vikkoa!

------------

Vackert är det också att se ön vakna till liv igen efter vintern, trafiken ökar och världen fylls av fågelkonsert och måsarnas skri. En kaffepaus mellan krattandet i ett växthus fyllt med levande ljus. Igen en gång är den största känslan oerhörd tacksamhet för livet och för att få uppleva och känna allt det härliga tillsammans med dem man älskar mest i hela världen.

Ha en härlig ny vecka!

| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

10 kommenttia:

 1. Voi miten kaunista!
  Mistä mahtaa nuo tuikkulyhdyt olla?

  Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos <3
   Lyhdyt olen tilannut H&M:ltä. Aurinkoista päivää sinulle <3

   Poista
 2. Todella ihanaa tekstiä <3 arjen kauneutta parhaimmillaan :) niitä arjen iloja josta saa voimia päivään :)

  Myös kuvat ovat aivan ihania :) <3

  Mukavaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 juuri näin se on, arkiset hetket ovat ne jotka antavat sen suurimman ilon ja onnellisuuden <3 Aurinkoa päivääsi <3

   Poista
 3. Kaunis päivä kuvastuu hyvin kuvistasi.
  Vaikka malttamattomana haluaisi, että keväällä aurinko paistaisi ja kaikki rävähtäisivät kasvuun yhtäkkkiä, keväällä tietty hitaus ja rauha tekee hyvää. Näin ehtii huomaamaan kevään tulon ja pienimmätkin ilon aiheet.
  Kiitos ihanasta postauksesta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kiitos <3
   Totta, joskus tuntuu että nykyään on todella kova kiire aina seuraavaan vaiheeseen ja malttamattomana odottaa niitä ensimmäisiä kukkia ja lehtiä puissa ym. Täytyy vaan muistaa nauttia kaikesta siitä muustakin samalla kun odottaa :) Aurinkoista päivää sinulle <3

   Poista
 4. Kaunis postaus ja kauniit kuvat :-) Ihanaa päivää Sommarbackaan! T.Maija myrskyluodolle.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos sinulle Maija ja aurinkoa päivääsi <3

   Poista
 5. Ihana postaus kauniista kasvihuoneesta! <3
  Kevät ja varsinkin toukokuu on minulle mieleisin vuodenaika / kuukausi. :) Se suloisen raikas vihreä luonnossa ja lintujen laulu, voi että! :)
  Muuten, tosi kivan näköinen kahvikuppi! :)

  Auringonvaloa tiistai-päivääsi! :)

  T: Emppu / Iloa & Unelmaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Minäkin nautin kaikista eniten keväästä ja alkukesästä kun kaikki on niin ihanan raikkaan vihreää ja valoa riittää melkein vuorokauden ympäri. Ihanaa ja aurinkoista päivää sinulle <3

   Poista