• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


KAUDEN VIIMEISET | SÄSONGENS SISTA

13.4.2016

 ...tulppaanit. Niin se taitaa olla että kauppojen tulppaanisesonki on nyt tältä keväältä ohitse tai ainakin ihan loppusuoralla. Ostin nämä valkoiset kaunokaiset viime viikon perjantaina ja silloin kukkakaupassa sanottiin että nyt ovat viimeiset tulppaanit heillä menossa. Jännää kyllä tulppaanien laatu on kyllä muuttunut aika lailla, tämän talven ja kevään aikana tämä taisi olla toinen kimppu joka minulla kestää ja aukeaa edes jotenkin. Pääsiäisen alla olleet oranssit kerrotut tulppaanit taisivat olla koko tämän kauden kuningattaria.

------------

...tulpaner. Så är tulpansäsongen över eller i alla fall alldeles på slutrakan i butikerna just nu. På blombutiken var jag köpte dessa vita skönheter sa man att det är nu sista satsen med tulpaner de har för i vår. Lustigt nog så har tulpanerna blivit sämre i kvaliteten, eller är det bara jag som tycker så? Tror det här är min andra bukett denna vinter och vår som håller sig och där blommorna öppnar sig. De orangefärgade dubbla tulpanerna jag hade vid påsken var nog de allra finaste jag haft.
 Mutta jos tulppaanisesonki on kaupoissa loppumaisillaan niin puutarhassa se on vasta alkamaisillaan. Muutaman komean alun olen jo penkeistä löytänyt, mutta en läheskään niin montaa kuin mielestäni syksyllä maahan kaivoin. Eniten harmittaa ettei krookuksia tai lumikelloja ole näkynyt ollenkaan. Syksyllä tosiaan joku kävi tonkimassa minun kukkasipuleita joten ehkä ne ovat jo silloin päätyneet parempiin suihin.

------------

Men om tulpansäsongen är på slutrakan i butikerna så är den bara i början ute i trädgården. Några lovande gröna blad har redan stuckit sig upp och nu väntar vi bara på att få se dem i blom. Tyvärr ser det inte alls ut att finnas lika många blommor på kommande som jag satt ner lökar i jorden på hösten. Mest ledsen är jag att inga krokusar eller snödoppar synts till. Men jag hade ju någon som bökade runt i mina blomrabatter på hösten och jag antar att blomlökarna då också hamnade någon annanstans.

Nyt on vaan odotettava luonnon ja puutarhan omia antimia, valkovuokkoja, kieloja, syreenejä ja pioneja. Sitä odotellessa on kuitenkin ostettava muutamat kukat myös kukkakaupasta jos maljakkoon tekee mieli jotain vihreää ja kaunista.

Aurinkoista keskiviikkoa!

------------

Nu är det bara att vänta på att naturen och trädgården levererar, vitsippor, liljekonvalj, syrener och pioner. Tror nog det trots allt får bli lite blommor från blombutiken medan vi väntar på det.

Solig onsdag!

| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

2 kommenttia:

 1. Kaunis on kimppu :) <3 tulppaanit ovat kyllä aina omaa luokkaansa ihanuudella vaikka nyt parin viikon aikana jokin itselle ihan outo kyllästyminen tuli ja valitsin ruusuja kuten kirjoittelinkin :) mutta ihaillaan hetki hetkeltä ja jokaiseen vuoden aikaan sopivia kukkia :) leikot ovat vaan niin ihania :)

  Tuo lasi purkki on niin ihana ja nuo tavarat siinä, olen sitä ennenkin ihaillut <3

  Upeita kuvia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tänään yritin kovasti jo katsella josko pioneja olisi löytynyt kohtuulliseen hintaan jostain mutta ei vielä moisia tullut vastaan. Kukat ovat kyllä niin ihania, melkein kaikki omalla tavallaan.
   Ihanaa ja toivon mukaan aurinkoista viikonloppua sinulle <3

   Poista