• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


HOMEMADE BURGERS

17.4.2016

 Pilvinen päivä tänään ja sadepilvet roikkuvat ilmassa. Juuri sopiva keli puuhailla sisällä ja nauttia rauhallisesta sunnuntaista. Näin keväällä huomaa taas sen ilmiön että aika ei millään aina tahdo riittää sekä sisä- että ulkotöille. Mies on parantunut flunssasta sen verran että haluaa tänään valmistaa meille kotitekoisia hampurilaisia ja tunnustan että sehän sopii minulle vallan mainiosti. Arkena minä vastaan yleensä joka päivä ruokahuollosta joten nämä päivät kun mies innoissaan kokkaa ovat aika ihania.

------------

En mulen dag idag och regntunga mol hänger i luften. En perfekt dag för att pyssla inomhus och njuta av en lugn söndag. Så här på våren vill ju tiden inte alltid räcka till för både inne- och utejobb. Mannen har kryat på sig så pass mycket från flunssan att han har bestämt att idag vill han göra hemlagade hamburgare, inget mig emot. Eftersom jag så gott som alla vardagar ansvarar för matlagningen så erkänner jag att dessa dagar då mannen vill koka och kocka är ganska sköna. Kuten joku saattaa arvatakin niin nämä kuvat ovat kylläkin pääsiäisestä mutta sopivat mielestäni tähänkin päivään oikein hyvin. Höyheniä voi käyttää koristeena myös muulloinkin kuin pääsiäisenä. Yleensä minun kuvat ovat aika reaaliaikaisia mutta joskus tulee kuvattua niin paljon että kuvien julkaiseminen viivästyy hieman.

------------

Som någon kanske gissar så är dessa bilder tagna på påsken, men tycker att de passar lika bra idag också. Man kan ju använda fjädrar som dekoration nästan när som helst, inte endast om påsken. Allt som oftast är mina bilder ganska i relatid, men ibland blir det att jag tar så mycket bilder att publiceringen drar ut på tiden litet.

 Hampurilaissämpylöiden taikina on jo kohoamassa ja pihvit maustumassa grillausta varten. Tässä kuvassa hampurilainen on täytetty pulled porkilla, mutta tänään väliin tulee siis grillattu pihvi. Parhaimmat maut on kyllä nämä puhtaat ja alusta asti kotitekoiset maut ruoassa.

------------

Degen till hamburgarbröden står på jäsning och biffarna drar sig innan det är dags att grilla. På den här bilden är hamburgaren fylld med pulled pork, men idag blir det alltså med grillad biff. De godaste smakerna i maten är nog just de rena, enkla och hemlagade.
Loppupäivä meneekin harjoittelemalla tyttären matikkakokeeseen ja minua odottaa iso kasa pyykkiä, eli tiedossa siis viikkaamista sekä silittämistä.

Suloista sunnuntaita!

------------

Resten av dagen går till att öva inför matematikprov med dottern och på mig väntar en stor hög med ren tvätt, det blir alltså att stryka och vika med andra ord.

Skön söndag!


| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

6 kommenttia:

 1. Itse tehdyt burgerit ovat ihan parhaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, näin on ja kiva kun jokainen voi koostaa itselleen sellaisen josta pitää eri lisukkeilla :)

   Poista
 2. Voi hyvänen aika, namskis :) ovat niin hyviä :) nam :) onko hyvää hamppari sämpylä ohjetta? :)

  Upeat kuvat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kysyn mieheltä ohjetta niin voisin jakaa sen vaikka joskus täällä blogissa. Niin hyviä nuo itsetehdyt sämpylät ettei sen jälkeen ole tehnyt mieli kaupan valmiita.

   Kiitos ja mukavaa alkanutta viikkoa <3

   Poista
 3. Ihanat burgerit! Pitäisi itsekin joskus kunnostautua ja käyttää kotitekoisia sämpylöitä. Varmasti herkullista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa josku kokeilla itsetehtyjä, ovat kyllä sen vaivan arvoisia vaikka vähän työläämpiä toki. Ihanaa viikon jatkoa <3

   Poista