• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


FLUNSSAINEN PERJANTAI | EN FÖRKYLD FREDAG

1.4.2016

 Niinhän siinä sitten kävi että nyt se flunssa iski minuun, vaikka niin jo ehdin luulla ja toivoa että pärjäisin ilman sitä. No, ei auta muu kuin levätä ja juoda lämmintä tai kylmää, miltä nyt parhaimmalta tuntuukaan. Ensimmäinen huhtikuuta ja aprillipäivä, toivottavasti ette ole langenneet mihinkään aprillipilaan. Minua on kovasti yritetty huijata heti aamusta ja yhteen pilaan taisin jo langetakin.

------------

Ja, så gick det ju sedan då så att det var min tur att bli förkyld fast jag redan hann tänka och hoppas att jag klarar mig undan det. Hjälps inget annat än att vila och dricka varmt eller kallt, vilket som nu känns bäst. Första april och aprildagen, hoppas ni inte gått på något aprilskämt. Själv har jag blivit lurad ända sen morgonen och har redan hunnit gå på ett skämt. Tänään ei viikkosiivota eikä hankita viikonloppukukkia. Villakoirat saavat nyt vilistä nurkissa. Vaikka olenkin siisteyden ystävä niin voin kuitenkin onneksi ummistaa silmäni kun tarve niin vaatii ja keskittää energiani tärkeämpiin asioihin.

------------

Idag veckostädas här inte och ingen helgbukett inhandlas heller. Dammråttorna får nu leva sitt eget liv i knutarna. Även om jag gillar att det är städigt så kan jag som tur också blunda och sätta energin på det som just då är mycket viktigare.


 Toivottavasti olo on jo huomenna paljon parempi ja päästään nauttimaan luvatusta auringosta ja lämmöstä. Siihen asti nautimme kynttilöistä ja tästä harmaan sumuisesta perjantaista.

Mukavaa viikonloppua!

------------

Hoppas på att må bättre imorgon så vi kan njuta av det fina vädret som utlovas. Tills dess njuter vi av levande ljus denna gråa och dimmiga fredag.

Trevligt veckoslut!

| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

6 kommenttia:

 1. Parantumisen voimaa kovasti sinulle! :-) <3 Toivottavasti tämän päivän lepo auttaa, ja huomena olisi jo paljon parempi olo :-)

  Ihana Krokus?! purkissaan, upeassa kukassa :-) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olo on pikkasen parempi, mutta sitkeältä vaikuttaa tämä flunssapöpö. Kyllä, on krokus, löysin sen pääsiäiseksi ja ihme kyllä se kesti aika pitkää sisätiloissa. Tänään vein sen ulos kasvihuoneeseen jotta saan sen sitten istutettua maahan myöhemmin keväällä.

   Iloista viikonloppua <3

   Poista
 2. Pikaista paranemista! Aivan ihanat sipulikukat sinulla <3 Voi minunkin perjantaikimppu jäi kauppaan, sillä siellä oli tarjolla vain ylikukkineita helmililjoja. Ehkä ensiviikolla parempi onni kukkien suhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kiitos <3 Voi, tuollainen harmittaa joskus todella paljon jos myydään ihan ylikasvaneita kukkia ja usein jopa ihan täyteen hintaan, ainakin olen nähnyt sitä täällä päin joskus. Ensi perjantaina uusi yritys :) Aurinkoa viikonloppuunne <3

   Poista