• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


VUODEN TOINEN | ÅRETS ANDRA

1.2.2016

 Vuoden toinen kuukausi on pyörähtänyt käyntiin, sydämellisesti tervetuloa ihana helmikuu. Kuukausi jolloin huomaa päivien selkeästi pidentyvän. Kuukauteen mahtuu myös niin laskiainen, ystävänpäivä kuin hiihtolomakin.

------------

Årets andra månad har kört igång, hjärtligt välkommen februari. Månaden då man helt klart märker att dagen blir längre och längre. Månaden som hinner med både fastlag, vändag och sportlov, härligt. Muutaman tulppaanikimpun jälkeen palasin takaisin ruokamarketin ruusuihin, miksi tulppaanit eivät aukea nykyään? Ikään kuin kuivuvat vain pystyyn vaikka on uusi imupinta ja raikas vesi.

------------

Efter några buketter med tulpaner får det igen bli mataffärens rosor, varför öppnar sig inte tulpanerna längre? De liksom bara torkar trots att dom har ny snittyta och friskt vatten.Rauhallisen kotoilu-viikonlopun jälkeen on akut ladattu täyteen ja tästä on hyvä aloittaa uusi viikko. Eilen muuten lenkillä käydessäni linnut visersivät jo niin kauniisti ja räystäiltä tippui vettä. Täällä etelässä on nyt niin kevättä ilmassa että minun puolesta lunta ja pakkasta ei tarvitsisi enää tullakaan, mutta tiedän että kyllä se talvi ehtii vielä moneen kertaan tulla ennen kuin ollaan ihan oikeasti keväässä.

Mukavaa alkanutta kuukautta ja viikkoa!

------------

Efter en lugn helg med hemmamys är batterierna laddade för en ny vecka. Igår då jag var ute på en promenad hörde jag hur vackert fåglarna kvittrade och från takrännorna hördes tip-tap-tip-tap då vattnet droppade. Här i söder är det nu verkligen vår i luften och för min del skulle det inte mer behöva komma snö eller köldgrader, men jag vet att det hinner komma vinter ännu många gånger innan vi har våren här på riktigt.

Trevlig ny månad och vecka!

| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

4 kommenttia:

 1. Ihan samaa on täällä ihmetelty, ihmeen huonoja tulppaaneja on ollut. Monesta paikkaa on tullut ostettua, mutta nyt on liki sama tilanne ollut silti. Pituutta kasvavat kyllä hirveää vauhtia.

  Kauniit kauniit kuvat, ja hurmaavan väriset nuo ruusut! <3

  Ihanaa helmikuuta teille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, minä olen myös pettynyt kaikkiin tulppaaneihin joita tänä vuonna olen ostanut, kasvavat pituutta mutta ei aukea, harmi.

   Kiitos paljon, tykään ruusuista vaikka ovat sellaisia "perus"kukkia :)
   Mukavaa viikonjatkoa <3

   Poista
 2. Laitoitko kylmään veteen tulppaanit? Joskus olen kuullut, että tulppaani viihtyisi muutenkin viileässä ilmassa. En kyllä tiedä vaikuttaako kukkimiseen, mut kokeileppas ens kerralla. ☺️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä <3 Kyllä laitioin kylmää vettä ja pysyvät hyvin hengissä mutta kukat eivät aukea, kuivuvat ajan kanssa vaan. Täytyy kuitenkin vielä antaa yhdelle jos toisellekin tulppaanikimpulle mahdollisuuden kevään aikana, sillä niin ihania kevätkukkia ne ovat. Iloista viikkoa sinulle <3

   Poista