• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


SE ON PERJANTAI | DET ÄR FREDAG

5.2.2016


Perjantai ja Runebergin päivä joten tänään herkutellaan asiaan kuuluvilla runebergintortuilla. Perinteen mukaisesti itseleivottuja, itse kun en pidä kaupan versioista sillä ne ovat joko liian kosteita tai muuten vaan ei oikean makuisia, niiden täytyy maistua samanlaisille kuin mitä mummoni aina leipoi. Ja karvasmantelia niissä täytyy ehdottomasti olla.

------------

Fredag och Runebergsdagen så idag firar vi med runebergstårtor som hör den här dagen till. Enligt tradition hembakade, personligen gillar jag inte de som säljs i butikerna, antingen är de alltför blöta eller så bara smakar de inte som de ska, de ska smaka som dem mormor brukade baka. Och bittermandel ska det absolut vara.

 Kukkakimppuun yhdistin kaikki viimeviikkoiset ruusut ja lyhensin ne reippaasti. Sain vierailtamme viime viikonloppuna kimpun jossa oli keltaisia ruusuja, miten ihana väripilkku ne ovatkaan. Tuota kimppua katsellessani olen miettinyt monta kertaa että täytyisi useammin ostaa muitakin kuin valkoisia tai vaaleanpunaisia kukkia.

------------

Blandade ihop alla rosor ifrån förra veckan och tog av dem rejält att de blev ganska korta. Fick en bukett som innehöll gula rosor av våra gäster förra helgen och vilken vacker färgklick de är. Har flera gånger hunnit tänka att jag borde nog oftare köpa annat än vita och rosa blommor då jag gått här och tittat på rosfånget.

 Olen ihan unohtanut että sunnuntaina on laskiaissunnuntai ja laskiaispullat ovat jääneet leipomatta vaikka viime viikolla pullaa leivoinkin. Uskon että joudumme turvautumaan kaupan versioihin jos niitä päädytään haluamaan tai sitten jätetään ne myöhemmäksi kun nyt tänään herkutellaan runebergintortuilla.

Minä lähden kohta tästä kohti ruokakauppaa sekä kukkakauppaa, josko tänne vihdoin ja viimein olisi saapunut helmililjoja.

Herkullista perjantaita!

------------

Har alldeles glömt bort att det är fastlagssöndag nu på söndag och har inte bakat fastlagsbullar trots att jag bakade bullar förra veckan. Tror att vi får nöja oss med butikens i det fallet om vi bestämmer oss för att vilja ha sådana eller så lämnar vi det till ett senare tillfälle eftersom vi idag frossar i runebergstårtor.

Ska strax iväg till matbutiken och blombutiken, få se om det kommit pärlhyacinter till "min" blombutik redan.

God fredag!

| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

4 kommenttia:

 1. Vallan hurmaavia ja herkullisiakin kuvia :-) Runebergin tortut ovat kyllä niin hyviä! :-) Nyt onkin tosiaan hauska sattuma, että laskiainen osuu samaan aikaan. Viime viikonloppuna leipaisin itse runebergintortut ja kaupan puolivalmiilla pullilla mennään sitten tänä viikonloppuna :-) Pitkät työpäivät kun odottavat huomena että ylihuomena. :-)

  Iloista perjantaita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis <3 Ne ovat kyllä niin hyvät, tänäänkin syötiin vielä yhdet iltapäiväkahvin kanssa :) Meillä laskiaispullat ovat tänä vuonna myös kaupasta :)

   Ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 2. Nams!Ihan vesi herahtaa kielelle. Minä leivoin sekä torttuja että laskiaispullia jo viime viikonlopuksi ja niitä on vielä pakkasessa. Onneksi, nyt kun en pysty tekemään mitään. Ihanaa perjantai-iltaa! T.Myrskyluodon Maija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat kyllä hyviä, nyt osuu kaikki helmikuun herkut yhdelle ja samalla viikonlopulle :) Oikein ihanaa viikonloppua sinulle <3

   Poista