• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


RÄYSTÄILTÄ TIPPUU | TAKDROPP

17.2.2016


 Oi että, mitkä aurinkoiset päivät on ollut eilen ja tänään. Jo aamulla kun astuu ulos ovesta kahdeksan maissa on vastassa kirkas ja lämmittävä aurinko sekä linnunlaulu.

------------

Åh, vilka underbart soliga dagar det varit igår och idag. Man möts av en bländande och värmande sol redan vid åttatiden på morgonen då man stiger ut genom dörren och hela världen fylls av fågelkvitter.
 Aurinko tuntuu oikeasti jo lämpimältä ja kun aamu kääntyy aamupäiväksi se on jo sulattanut kasvihuoneen huurteiset ikkunat sekä ohuen lumipeitteen katolta. Räystäiltä tippuu ihanasti vettä.

------------

Solen känns på riktigt redan varm och när morgonen har blivit till förmiddag har solljuset smält upp de frostiga rutorna på växthuset samt det tunna snötäcket på taket. Härligt med takdropp.Aurinko on jo niin korkealla että kasvihuone kylpee valossa. Jäälyhdyt ovat muisto vain ja kasvihuoneessa tyhjät ruukut odottavat jo yhtä malttamattomina kuin minä tulevaa istutuskautta.

Varmasti talvi tekee vielä moneen kertaan paluun ennen kuin ihan oikeasti ollaan keväässä mutta nautitaan kuitenkin jo siitä pienestä lupauksesta kevättä jonka ihan selvästi aistii jo ilmasta.

Tunnelmallista iltaa!

------------

Solen är redan så högt uppe att växthuset badar i solljus. Islyktorna är ett minne blott och där inne står de tomma krukorna och väntar precis lika ivrigt som jag på den kommande odlingssäsongen.

Vintern hinner säkert komma tillbaks ännu många gånger innan vi har den riktiga våren här, men vi kan ändå njuta av det lilla vårlöftet som man kan ana i luften redan nu.

Mysig kväll!

| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

4 kommenttia:

 1. Tänäänkin oli kyllä niin lämmittävä päivä, aurinko oikeasti lämmitti :) työmatkalla sitä ihailin :) nämä talvipäivät kera auringon on vaan migreenille tosi arkoja itselle mutta aurinkolasit tiukasti nokalla nautin kevään ensi säteitä :)

  Ihania kuvia, tuo fiilis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ihanat kevät päivät oli alkuviikosta, tänään taas palattiin loska- ja räntäsateeseen. Totta, tuo kirkas valoisuus ei aina ole pelkästään ihanaa, täälläkin kaivettiin aurinkolasit esille. Toivottavasti pärjäät ilman migreeniä <3

   Kiitos ja ihanaa iltaa sinulle <3

   Poista
 2. Oi miten ihanat kuvat ♡
  Meillä on vielä täysi talvi. Mutta lisääntyneestä valosta nautitaan täälläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Täälläkin talvi teki paluun jo tänään :) mutta pelkästään jo tuo valoisuus on niin ihanaa ettei haittaa vaikka kevääseen on vielä aikaa <3

   Poista