• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


LOSKAINEN SUNNUNTAI | EN SLASKIG SÖNDAG

7.2.2016

 Kelit ovat tänään aika toisenlaiset kuin eilisissä kuvissa, harmaata, märkää ja loskaista. Lähdimme silti ulos kävelylle koko perheen voimin heti aamupalan jälkeen eikä se ilma kuitenkaan niin huono ollutkaan, saa vaan kävellä ärsyttävän varovaisesti kun taas on niin liukasta.

------------

Vädret är lite annat idag än på bilderna i gårdagens inlägg, grått, blött och slaskigt. Vi tog oss ändå ut på en promenad hela familjen direkt efter frukosten och vädret var trots allt inte så illa som man kunde tro. Riktigt skönt var det, men man får gå nästan irriterande försiktigt eftersom det igen är så grymt halt.


 Nyt voikin hyvällä omatunnolla ottaa rennosti loppupäivän pyykinpesun ja kotiaskareiden lomassa. Oliivipuun ressukka tuolla taustalla, yrittää kovasti sinnitellä kiinni elämässä kohti kevättä.Toivon että se jaksaisi vielä muutaman kuukauden kunnes ilmat taas lämpenevät sen verran että sen voi siirtää ulos kasvihuoneeseen.

------------

Nu kan man med gott samvete ta det lugnt resten av dagen mellan bykandet och diverse sysslor man har att utföra här hemma på en söndag. Stackars lilla olivträdet där i bakgrunden försöker tappert hänga med i livet mot våren och jag hoppas innerligt att det orkar några månader ännu så att det hinner bli så pass varmt att det kan flytta ut i växthuset igen.
Kahvia ja sisustuslehtiä sekä pari palaa suklaata. Laskiaispullat säästetään suosiolla tiistaille.

------------

Kaffe och inredningsmagasin samt några bitar choklad. Fastlagsbullarna tar vi på tisdagen istället. Tästä on taas hyvä jatkaa kohti uutta viikkoa, enää kaksi viikkoa hiihtolomaan ja pääsiäinenkin on jo ensi kuussa. Nopeasti taas menee aika.

Sunnuntain suloa <3

------------

Efter en lugn söndag känns det bra att ta emot en ny vecka, bara två veckor till sportlov och så har vi påsken framför oss redan i nästa månad. Otroligt så fort tiden går igen.

Skön söndag <3

| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

6 kommenttia:

 1. Sateesta ja loskasta huolimatta ihanaa sunnuntaita :) Niin kotoisia kuvia taas <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pia ja oikein mukavaa viikon jatkoa sinulle <3

   Poista
 2. Nämä ihanat kuvat siivitti mukavasti tätä harmaata sunnuntaita ja pitkää työpäivää :) ihania tunnelmia <3

  Iloista sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja ihanaa jos kuvat piristivät pitkää päivää <3 Iloista alknautta viikkoa <3

   Poista
 3. Oliivipuu vinkki mitä sinun ei varmaan tässä vaiheessa kannata kokeilla mutta ehkä ensi sykynä: Itse siirsin oliivipuuni marraskuussa kylppäriin ja siellä se on pysynyt nyt suhteellisen hyvässä kuosissa! Siellä on tarpeeksi viileää, iso ikkuna josta se saa valoa ja se saa tarvittavaa kosteutta ja vettä kun käydään suihkussa (plus että putoilevat lehdet eivät häiritse suihkussa yhtäpaljoa) :) Toivon että tässä olisi pelastus meidän oliivipuille, ettei joka vuosi tarttisi ostaa uutta! Mutta sen näkee sitten myöhemmin keväällä miten tämän kanssa käy - mutta vinkkinä vaan siis tulevaan :D mukavaa viikon viimeistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, tuo pitää varmasti hyvinkin paikkaansa. Olen huomannut että esim. orkideat viihtyvät meillä tosi hyvin kodinhoitohuoneen ikkunassa ja uskon sen johtuvan siitä että kodinhoitohuoneeseen pääsee kylpyhuoneesta kosteaa ilmaa kun tulee saunasta/suihkusta. Se voisi olla oikea paikka meillä oliivipuullekin, tuo on vaan niin iso ettei olisi sinne oikein mahtunut :)

   Itseäni harmittaa myös joka vuosi ostaa uudet kun ei ole kunnollista talvisäilytyspaikkaa, sama koske pelargoneja ym. ihania kesäkasveja jotka periaattessa olisivat monivuotisia.

   Mukavaa viikkoa sinulle <3

   Poista