• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


LASKIAISTIISTAI | FASTLAGSTISDAG

9.2.2016

 Ei ole laskiaiskelit ihan kohdillaan mutta onneksi se ei ei estä meitä syömästä pullia. Viikonloppuna kun herkuteltiin runebergintortuilla päätettiin jättää laskiaispullat tälle päivälle, ja hyvä niin, sillä se jos mikä piristää tätä harmaata ja hieman väsynyttä tiistaipäivää. Harvemmin tulee herkuteltua arkena paitsi jos siihen on joku hyvä syy kuten tänään.

------------

Inget vidare fastlagsväder idag men som tur hindrar det inte oss från att äta bullar. Då det i helgen blev runebergstårtor beslöt vi oss för att ta fastlagsbullarna idag istället. Vilket passar  utmärkt eftersom det om något piggar upp den här gråa och trötta tisdagen. Oftast brukar vi inte äta godsaker på vardagen, bara med undantag om det finns en god orsak och det tycker jag att fastlagstisdagen absolut är.
 Ja se ikuinen kysymys: mantelimassalla vai hillolla? Meidän perheessämme jako menee niin että tyttärelle hillolla (kuten kai lapsilla yleensä), miehelle käy kumpi vaan ja minulle mantelimassalla. Mites teillä?

------------

Och den eviga frågan, med mandelmassa eller sylt? I vår familj fördelas det så att dottern vill ha med sylt (liksom barn oftast), för maken smakar båda lika bra och för mig med mandelmassa. Hur föredrar ni era fastlagsbullar?

Nykyään näitä eri variaatioita laskiaispullista on pilvin pimein mutta meillä mennään ainakin tänä vuonna vielä näillä perinteisillä. Yhtä reseptiä olisin halunnut kokeilla ja ehkä sen vielä talven aikana teenkin, kyseessä oli nimittäin laskiaismuffinsit jotka ainakin kuvissa näyttivät niin herkullisilta.

Oikein iloista laskiaistiistaita ja herkutelkaa pullilla!

------------

Nuförtiden finns det ju tusen olika varianter av fastlagsbullar, men hos oss kör vi med de traditionella än så länge. Såg ett intressant recept som jag gärna skulle pröva mig på och kanske jag gör det ännu under vintern, det var nämligen fastlagsmuffins som åtminstone på bilden såg så goda ut.

En riktigt rolig fastlagstisdag med mycket av goda bullar önskar jag er!

| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

2 kommenttia:

 1. Ihan mielettömän hyvän näköisiä pullia :) nams :) varmasti hyvää :)

  Hillolla ja kermavaahdolla täällä :) kun vaan töistä pääsee :)

  Iloista päivän jatkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä oli pullat ja nyt on taas herkuteltu vähäksi aikaa, ainakin sunnuntaihin asti jolloin on ystävänpäivä ;)

   Mukavaa päivää <3

   Poista