• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


KESKELLÄ VIIKKOA | MITT I VECKAN

3.2.2016

 Talvi tuli takaisin kuten arvata saattoi, mutta ei se haittaa, helmikuu on vielä talvikuukausi. Ai että minä rakastan tätä lisääntyvää valoa jota joka päivä on enemmän ja enemmän. Tässä oikein tuntuu että itsekin alkaa heräilemään talviunilta ja vatsanpohjassa oikein kutittaa kun olen niin innoissani.

------------

Vintern kom tillbaks som man kunde gissa, men det gör inget, februari är ju trots allt ännu en vintermånad. Åh, så jag älskar det här ljuset som ökar dag för dag, känner att jag själv sakta börjar vakna från min vinterdvala och det riktigt pirrar i magen då jag är så glad. Lisääntyvästä valosta huomaa myös että kotikin on perussiivouksesta huolimatta ollut jonkinasteisessa talvihorroksessa, valon osuessa sisälle huomio kiinnittyy yhtäkkiä kaikkiin tahroihin sohvanpäällisissä, keittiökaappien ovissa ym. Viime viikonloppuna olikin aika vaihtaa puhtaat päälliset sohvaan ja samalla otin esille viime keväänä ostamani peiton jossa on ripaus vaaleansinistä, tykkään :)

------------

Märker att hemmet, trots veckostädningen, har varit i någon form av vintervila det också. Ljuset som flödar in får minsta lilla fläck på soffan eller köksskåpen att sticka i ögonen, så förra helgen var det hög tid att byta rena överdrag på soffan. Tog också fram filten med ljusblått mönster som jag köpte förra våren, gillar :) Harmittaa ihan tosi paljon kun Ikean valikoimista on poistunut tuo Stocksund-nojatuolin päällinen mikä meillä on. Olisin niin mielelläni ostanut yhden varapäällisen jos olisin tiennyt sen poistuvan, kissa on nimittäin kynsinyt tuon nykyisen aivan piloille.

Viikko on taas jo puolessa välissä, mukavaa keskiviikkoa!

----------

Harmar mig så att överdraget som vi har till Stocksund fåtöljen har utgått ur Ikeas sortiment. Hade gärna köpt ett att ha på lager om jag hade vetat det, katten har nämligen klöst det nuvarande överdraget så det ser vidrigt ut.

Veckan har redan hunnit halvvägs, trevlig onsdag!

| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

4 kommenttia:

 1. Ihastuttavia kuvia <3 tuo kynttilä kokoelma on niin hurmaava, tykkään tosi paljon :)

  Täälläkin pitäisi mennä katsomaan ikeasta rahiin uutta päällistä, koska ektorp sohva vaihdetaan toistaiseksi :) rahin haluan säilyttää :)

  Mukavaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, ihana kiitos sinulle <3 Kynttiläkokoelma on aika kiva illalla kun kaikki kynttilät on sytytetty.

   Onnea uuden sohvan hankkimiseen, se onkin kivaa puuhaa. Itse välillä myös haaveilen uudesta sohvasta, mutta toi ektorp on ollut niin hyvä. Eikä tuon kynsivän rakkaan kissan kanssa huvita hankkia mitään uutta :) Tuo ektorpin kangas nimittäin kestää sitä kynsimistä aika hyvin, paljon paremmin kun tuo Stocksund kangas.

   Mukavaa päivää <3

   Poista
 2. Aivan ihana tuo kynttilä kokoelma pöydällä ja katseeni kiinnittyi myös tuohon ihanaan vaaleansiniseen peittoon <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos <3 Nyt tekee niin mieli vähän värejä tänne kotiin kun kevät lähestyy ja tuo vaaleansininen on suosikki vuodesta toiseen :)

   Poista