• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


HELLO SUNSHINE

24.2.2016


Oli ilo nähdä aurinko pitkästä aikaa, vaikkakin se näyttäytyi vain pienen hetken mutta se riitti antamaan taas valtavasti energiaa. Varma kevään merkki meillä on se kun aurinko paistaa iltapäivästä sisälle tyhuoneeseen joka on kotimme muuten pimein huone.

------------

Så härligt det var att se solen igen, även om den visade sig bara en liten stund så räckte det till att ge mycket ny energi igen. Ett säkert vårtecken hemma hos oss är det då solen igen på eftermiddagen lyser in i arbetsrummet som annars är det mörkaste rummet i huset.

Tein pieniä muutoksia, tai siis lähinnä vaihdoin ainoastaan vähän tavaroiden paikkoja ja taas tuntuu uudelta ja raikkaalta. Olen aivan hurahtanut poimimaan sisälle erilaisia oksia, helppo ja edullinen tapa tuoda kevät sisälle. Nyt vuorossa on muutamat oksat meidän ylikasvaneista norjanangervoista. Koristetähden puuhelmissä on juuri sitä puun sävyä jota mielelläni lisäisin meidän sisustukseen enemmänkin.

------------

Gjorde små förändringar, eller rättare sagt så böt jag bara lite platser på olika saker och nu känns det igen nytt och fräscht. Är totalt inne på att ta in olika grenar just nu, ett lätt och förmånligt sätt att ta in vår. Just nu i turen är några kvistar från våra övervuxna brudspireor. Pärlorna på stjärnan har just den perfekta nyansen av trä som jag gärna skulle ha mer av i inredningen här hemma.Täällä jatkamme hiihtolomailua rennoin ottein, ulkoilua, askartelua ja yhdessäoloa. Huomenna mieskin liittyy meidän lomailijoiden joukkoon joten silloin on luvassa ainakin elokuviin meno.

Ihanaa keskiviikko-iltaa ja lomaa lomalaisille!

------------

Här fortsätter vi sportlovet i lugn takt, vistas ute, pysslar och bara är tillsammans, så mysigt. Imorgon blir maken också ledig så då ska vi iväg på bio åtminstone.

Härlig onsdagskväll och skönt sportlov till alla sportlovsfirare!

| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

6 kommenttia:

 1. Aivan upeita auringon säteitä! <3 Se on kyllä ihana piristäjä! :-) Toivottavasti lomallanne vielä aurinko näyttäytyy enemmänkin :-)

  Ihana tuo lasipurkki tarvikkeineen, ihastelin :-)

  Mukavaa loman jatkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana <3 Nyt on kyllä ollut upea auringonpaiste tänäänkin, piristää niin valtavasti <3
   Kaunista viikonloppua <3

   Poista
 2. Oih kuinka harmonista. Hyvä idea tuo oksien poiminta muuten; itse on ollut tapana ainoastaan kesällä kerätä kukkia. Samoin kivaa keskiviikkoiltaa ja mukavaa lomaa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos <3 Oi, että minäkin odotan jo ensimmäisiä valkovuokkoja joita voi taas poimia sisälle. Oksat ovat tosi kivoja ja kestäviä, kannattaa kokeilla jos vaan on mahdollista poimia jostain :) Mukavaa viikonloppua <3

   Poista
 3. Kaunista, upeita yksityiskohtia. Täytyi jäädä oikein katselemaan tarkasti minkälaista sisältöä lasipurkista löytyy. Täydellistä jälleen. <3 Voi, tuota aurinkoa toivoisin enemmän. On ollut tänä talvena niin harvassa. Yleensä sataa lunta tai on muuten vain harmaata. Ihanaa loppuviikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kiitos sinulle <3 Tykkään tuollaisista pienistä yksityiskohdista jotka ovat myös käytännöllisiä :) Nyt on onneksi ollut muutamat aurinkoiset päivät, kyllä niistä tulee niin paljon virkeämmäksi :) Iloista viikonloppua <3

   Poista