• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


KAUNIITA UNIA | VACKRA DRÖMMAR

11.1.2016

 Maanantai on jo ehtinyt iltaan ja kohta saa taas pujahtaa tuonne pehmoiseen ja lämpimään sänkyyn. Viime päivät ovat menneet niin nopeasti ja on ottanut aikansa taas tottua tähän arkeen joululoman jälkeen.

------------

Måndagen har redan hunnit bli till kväll och snart får man igen krypa ner i mjuka och sköna sängen. De senaste dagarna har det varit fullt upp med allt möjligt och så har det ju tagit sin lilla tid att igen ställa in sig i vardagsrytmen. Ei tuolla makuuhuoneessa sisustusrintamalla ole tapahtunut yhtikäs mitään ja tuntuu ihan hassulta jakaa täällä tasaisin väliajoin melkein ihan samoja kuvia, yleensä ainoastaan kukat ja tavarat yöpöydällä vaihtuvat. Mutta eikös se olekin se paras kun on löytynyt se oikea sisustus johon on tyytyväinen?

------------

Inget har hänt på inredningsfronten här i sovrummet och ibland känns det lite lustigt att dela nästan identiska biler med jämna mellanrum här på bloggen, oftast är det endast blommorna och sakerna på sängbordet som ändrar sig. Men är det inte just det som är det allra bästa då man funnit precis den inredningen man är nöjd med?Ulkona pauhaa taas myrskytuulet ja huomiseksi luvataan lumikaaosta, saa nähdä pitääkö paikkansa. Nyt iltapalan tekoon ja sitten hetkeksi kirjan pariin ja sitten nukkumaan jotta jaksaa huomenna aikaisin ylös.

Mukavaa iltaa ja hyvää yötä <3

------------

Det blåser igen stormvindar ute och till imorgon lovar dom snökaos, få se hur det blir. Nu lite kvällsmål och sen ska jag läsa lite innan det är dags att lägga sig så man orkar upp imorgon bitti igen.

Trevlig kväll och god natt <3

| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

2 kommenttia:

 1. Kauniista kodista jaksaa aina katsella kuvia! <3 Ei huolta :-)

  Ompa kyllä todella ihanat kukat tuossa suloisessa kupissa, ihana idea :-) Raikkaat ja piristävät :-)

  Täällä kanssa jännätään tuleeko myrsky kun aamuvuoro edessä!

  Mukavaa iltaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos <3 ja ihana kuulla että kuvia jaksaa katsella. Mies toi minulle pirtsakkaan pinkit ruusut ja jotkut alkoivat nuokkumaan niin katkaisin ne tuohon pikku kulhoon :)

   Lumipyryistä tiistaita, toivottavasti pärjäät hyvin tuolla lumikaaoksessa ja pääset turvallisesti kotiin työpäivän jälkeen.

   Poista