• Yhteydenotot sähköpostitse.
  Kontakt via email.


 • Voit seurata Sommarbackaa myös täällä:
  Du kan följa Sommarbacka också här:

  Pinterest
  Facebook
  Instagram
  Bloglovin
  Blogit.fi
 • Tervetuloa Sommarbackaan

  Sommarbacka on meidän pieni ja rakas paikka saaristossa jossa elämme lapsiperheen arkea.

  Täällä sisustetaan, suunnitellaan, leivotaan, hoidetaan puutarhaa ja nautitaan elämän pienistä hetkistä sekä unelmoidaan.

  Olen Janina, reilu kolmekymppinen äiti ja vaimo, koulutukseltani sisustussuunnittelija. Intohimoni on sisustaminen, tehdä arjesta kaunista ja säilöä ne pienimmätkin hetket muistoiksi sydämeen.


  Kaikki kuvat ovat omiani ellen ole toisin maininnut. Ethän lainaa kuviani ilman lupaani. Kiitos.

  Välkommen till Sommarbacka

  Sommarbacka är vårt lilla älskade ställe i skärgården var vi lever en barnfamiljs vardag.

  Här inreder, bakar, planerar och drömmer vi samt gräver lite i trädgården och njuter av livets små stunder.

  Jag är Janina, över trettio, mamma och fru, utbildad inredningsdesigner. Min passion är att inreda, se det vackra i vardagen och göra även de allra minsta stunderna till ett minne i hjärtat.


  Alla bilder är mina egna, om jag inget annat nämnt. Du lånar dem väl ej utan mitt lov. Tack.


ENSIMMÄISET AURINGONSÄTEET | FÖRSTA SOLSTRÅLARNA

5.1.2016

  Aikaisemmin tänään aamupäivällä ehdin ikuistaa vuoden ensimmäiset auringonsäteet jotka etsivät tiensä sisälle keittiöön. Aurinko on niin matalalla ettei se meillä talvella juuri sisälle paista, mutta tulin niin iloiseksi kun huomasin tuon haalean auringonvalon keittiön verhoissa edes pienen hetken. Nyt olemme siis ihan oikeasti menossa valoa kohti, ihanaa.

------------

Tidiagare idag på eftermiddagen hann jag föreviga på bild årets första solstrålar som letar sig in i köket. Solen ligger så lågt nu att den inte just alls lyser in här hemma så ni kan tro jag blev överlycklig då jag märkte den bleka ljusa vintersolen på köksgardinen för en liten stund. Vi går alltså faktiskt mot ljusare tider nu, härligt.


Nyt täällä jo sataa lunta, oikein mukavaa sekin. Pakkanen on todella kireä nyt joten kohta on taas mentävä hakemaan lisää polttopuita ja sytyttää tulet takkaan. 

------------

Nu har det börjat snöa vilket är riktigt trevligt det också. Kölden knäpper i knutarna och snart ska jag ut i kylan för att hämta in mer ved och tända eld i kakelugnen.


| Seuraa Sommarbacka.fi: | Facebook | Instagram | Pinterest |
Jaa Facebook Jaa Twitter Jaa PinterestJaa Google Plus

4 kommenttia:

 1. Kyllä on todella raikkaat kuvat <3 Hedelmätkin näyttävät kyllä niin herkullisilta :-) Nams! Kevättä kohden, ihan selvästi nämä aurinko päivät ovat olleet paljon valoisampia kun kuukausi sitten jos vähän aurinko ehti näyttäytyä :-)

  Ihanaa päivää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, vaikka pakkaset paukkuvat vähän turhankin innokkaasti juuri nyt niin on tämä valoisuus vaan niin ihanaa <3 Mukavaa loppiaista <3

   Poista
 2. Teidän keittiö niin kaunis <3 Näissä pakkaspäivissä on oma hohtonsa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos <3 Vähän turhankin kylmää juuri nyt mutta niin kaunista ja ihanan valoisaa.

   Poista